8 *egyértelmű* jel, hogy rád talált az igaz szerelem…

Az igazi szerelem a leggyakrabban akkor tűnik fel a színen, amikor egyáltalán nem számítunk rá. Gyakran összekeverjük a szenvedéllyel, a szimpátiával és a vonzalommal. De azok az emberek, akiknek sikerült megtalálni a igaz szerelmet biztosan állítják, hogy ez az érzés nem hasonlítható semmi máshoz és minden kétséget kizáró módon tudjuk, ha a megfelelő ember belép az életünkbe.

Most pedig beavatunk Titeket is abba, hogy miről ismeritek fel, ha “véletlenül” besétálna az életetekbe.

Nem kell sokat dolgoznod azon, hogy a dolgok jól működjenek köztetek:

Valamennyi erőfeszítést minden kapcsolatban tenniük kell a partnereknek, de nem erről kell szóljon. Ha a megfelelő emberrel találkozol, valahogy természetesen megszületnek a kompromisszumok. Persze balgaság lenne azt hinni, hogy mindig minden simán megy majd, de néhány zökkenő biztosan nem fogja alapjaiban megrengetni a harmóniát, mivel mindketten a megoldásra törekedtek.

Nem ijedsz meg attól, hogy együtt kell leélni az egész életet:

Amikor ránézel erre az emberre, nem csak egyszerűen elképzeled együtt az életet, hanem látod magad előtt és alig bírod kivárni, hogy elinduljon vele ez a közös utazás. Nem baj, ha nincsenek konkrét elképzelések, elég ha csak tudod, hogy semmi nem választhat el benneteket egymástól és mindig kitaláljátok majd, hogyan legyetek együtt boldogok. Egészen felpezsdít a gondolat, hogy a hátralévő életedben minden reggel vele ébredhetsz.

Nem szégyenled megmutatni igazi önmagad:

Sebezhetőnek lenni és kitárulkozni egy másik ember előtt nem könnyű feladat, főleg ha nem vagy benne száz százalékig biztos, hogy a másik elfogad úgy, ahogy vagy. De amikor megtalálod az igazi nagybetűs szerelmet, tudni fogod, hogy nincs rejtegetnivalód. Mert Ő önmagadért fog szeretni és nem a szerepekért, amelyeket magadnak kreáltál, mert azt hitted, hogy így szerethetőbb leszel.

Biztonságban és békében érzed magad:

Végre megérkezel oda, ahol soha többet megküzdened hatalmi harcokkal és drámával. Annyira szilárd a kapcsolatotok, hogy semmi miatt nem kell aggódnod. Nem leszel féltékeny, mert véletlenül összefut az exével, és nem érzed magad bizonytalannak, mert éppen nem szentel neked annyi figyelmet, mint szokott. Egyszerűen csak tudod, hogy te vagy az első helyen és nincs olyan körülmény, amely ezen változtathatna.

Úgy érzed, bármivel meg tudsz bírkózni:

Az általa érzett szerelmed igazi szuperhőssé tesz, mert erősnek érzed magad, hogy bármivel megküzdj. Kész vagy vállalni a kockázatot, mert tudod, hogy Ő mindig ott áll mögötted. Nem érzed, hogy bármit bizonyítanod kellene, viszont érzed azt sürgető érzést, hogy még jobb ember legyél és a szerelmed büszke legyen rád.

A teljesen hétköznapi dolgok is örömet okoznak, ha együtt csináljátok:

Sajnos a mindennapi rutin a legizgalmasabb kapcsolatot is unalmassá teszi. Sok pár a hatalmas gesztusokra esküszik, de valahol mindannyian tudjuk, hogy igazán csak a kis dolgok számítanak: egy közös reggeli vagy egy séta a zöldségeshez például valóságos kaland lehet, ha a megfelelő emberrel csinálod. Együtt képesek vagytok megragadni és teljesen megélni minden pillanatot.

Úgy érzed, mintha évszázadok óta ismernétek egymást:

Néha mintha tényleg képes lenne olvasni a gondolataidban, és valahogy mindig sikerül kitalálnia olyan dolgokat is, amelyekről még nem beszéltél neki. Bár még csak ismerkedtek, mégis olyan mintha valahol már találkoztatok volna. Ennyire még soha senkihez nem érezted közel magadat.

A zsigereidben érzed, hogy ez örök életre szól:

Egyszerűen tudod, amikor valami jól működik. Aztán pedig már nincs helye kételkedésnek és felesleges drámáknak, mint a korábbi kapcsolataidban. Tudod, hogy az érzéseid nagyon igazak és számodra a lehető legtökéletesebb embert találtad meg, akivel együtt leélheted az életed.

Olvasd el ezt is:

No Comments