A nő, aki igazán szeret egy férfit …

Talán férfiként azt gondolod, rengeteg elvárása van feléd. Talán félre is értesz bizonyos helyzeteket. Épp ezért tudnod kell, hogy ő csupán szeretni akar és szeretve lenni.

Nem várja el tőled, hogy minden üzenetére azonnal válaszolj. Megérti, hogy van munkád, vannak barátaid és életed is rajta kívül. Tudja, hogy nem hagyhatsz ott mindent, hogy vele legyél, még akkor sem, ha ő a legfontosabb az életedben.

De arra igenis számít, hogy válaszolsz az üzenetekre, amikor van időd. Arra is, hogy megnézed a telefonodat ebédszünetben, és tudatod vele, hogy hiányzik neked. Számít rá, hogy felhívod, amikor késel a munka miatt, és biztosítod, hogy minden rendben van.

Nem várja el, hogy minden alkalommal, amikor kiléptek a házból a derekát fogva kísérgesd. Hogy ha nyilvános helyre mentek, akkor mindenki tudja, hogy hozzád tartozik. De arra számít, hogy végre a barátnődként mutatod be. Hogy csókokkal halmozod el lefekvés előtt.

Nem várja el tőled, hogy szerelmes szonátákat írj neki, csupán annyit szeretne, hogy mutasd ki a szeretetedet és a törődésedet.

Nem akarja, hogy folyton lemondd a barátaiddal a találkozókat, hogy vele legyél. Nem várja el, hogy elhagyd a szeretteidet, hogy elhanyagold őket, mintha csak ő lenne az életedben.

Mindössze azt szeretné, hogy legyél ott mellette, hogy számíthasson rád. Csak öleld át, ha sír, csak vigasztald meg.

Nem akarja, hogy mindig neki legyen igaza. Mindössze arról van szó, hogy szeretné, ha meghallgatnád az ő nézőpontját is, hiszen ez egy egészséges kapcsolat alapja.

Nem várja el, hogy ő legyen a boldogságod egyetlen forrása. Csupán szeretné, ha törődnél vele, ha kimutatnád a szeretetedet…

… és ha elfogadnád az ő szeretetét.

No Comments