Burkolózz illatfelhőbe a nyár legjobb újdonságaival!

Nyáron, a meleg időjárásnak köszönhető felfokozott izzadás miatt hatványozottan fontosnak tartjuk, hogy jó illatunk legyen. Szerencsére rengeteg alternatíva közül válogathatunk, amelyek az évszakhoz passzoló aromákkal biztosítják a frissességet. Mutatjuk a kedvenceinket!

ÉVCA ÉDES ÉLMÉNY EPRES NATÚR SZAPPAN

Ha biztosra akarsz menni, már a megtisztulás pillanataiban is választhatsz egy finom illatú, hidratáló szappant, amely a testedet és a lelkedet egyaránt megnyugtatja, felvidítja.

DOVE GO FRESH FRESH TOUCH TÁPLÁLÓ TUSOLÓ GÉL

Szintén minden nap használatos, alapdarab, mégis izgalmassá teheti a zuhanyzás élményét, hiszen egy pillanat alatt felfrissít a zöld tea és az uborka egyvelege.

SCHMIDT’S BERGAMOT + LIME DEZODOR STICK

Vegán, citrusos illatú, uniszex dezodor, amit akár közösen is használhattok, ha a párod épp elfelejtett volna bepakolni egyet a neszeszerébe.

COPACA BANANA ARC ÉS TESTPERMET

Vérbeli nyári kozmetikum, már csak az illata miatt is, ami akkor is elrepít a trópusokra, ha nincs lehetőséged az óceánba lógatni a lábad.

NESTI DANTE WITH LOVE AND CARE NO. 7. – AQUA DEA MARINA EDP

Tengerparti sétát látsz magad előtt, ha körbeöleled magad ezzel az illattal. Friss, közben nyugtató, pont olyan darab, amit magaddal kell vinned a nyaralásra.

LUSH SOS PARFÜM

Merész, gyümölcsös illat, ami nem való mindenkinek, de ha elég bátor vagy, szívesen viseled majd.

AVON SUNSHINE OF SICILIA PARFÜM

Te is imádod Olaszországot és azt az életérzést, amit a desztináció képvisel? Akkor ez lesz a te nyári illatod!

Olvasd el ezt is:

No Comments