7 ébresztő jel, ha te is egy olyan emberbe vagy szerelmes, aki nem érdemel meg téged…

Ha már te is futottál bele egy ilyen kapcsolatba, vagy éppen ebben vagy, akkor ez a cikk nagyon tanulságos lesz!

Többet érdemesz annál, hogy arra várj, aki egy sms-t se tud küldeni!

Többet érdemelsz, mint azok, akik csak fele lelkesedést tesznek bele egy kapcsolatba. Többet érdemelsz annál, mint az a valaki, aki megkérdőjelezi az érdemeidet. Többet érdemelsz annál, aki nem látja a szépségedet mélyen önmagadban, vagy éppen a felszínen. Többet érdemelsz annál, hogy egy olyan ember után szaladj, aki nem képes reagálni neked.

Az egyoldalú kapcsolatok soha nem érik meg a velük járó gondot

Nem érdemes ülni és arra várni, hogy az illető odafigyeljen rá, azon gondolkozva, hogy mi nem tetszik, vagy éppen mi tetszik neked. Nem érdemes “üldözni” olyan valakit, aki nem tudja megérteni, hogy milyen szerencsésnek kéne éreznie magát, mert te érdeklődsz iránta. Nem éri meg, hogy átéld azt a fájdalmat, amit okoz neked.

A megfelelő ember nem várja el, hogy fuss utána

A megfelelő ember ugyanolyan és ugyanannyi erőfeszítést fog tenni, mint te. A megfelelő ember értékelni fog mindent, amit érte teszel, és visszaadja a szívességeket. A megfelelő ember elküldi azt az sms-t, megtervezi a randitokat. A megfelelő ember soha nem fogja azt éreztetni veled, hogy méltánytalan vagy.

Nem kell meggyőznöd azt a valakit, hogy helyesen bánjon veled

Nem kellene felsorolnod azokat az okokat, hogy miért adjon neked esélyt ez az illető. Nem kellene megmutatnod neki, hogy mi a szerelem. Nem kellene elmagyaráznod neki, hogy miért értékeljen téged, miért maradsz te hűséges, és miért kezeled jól majd, ha kapcsolatban lesztek. Minden dolog, ami egy kapcsolathoz kell a másik által látható. Nem kell magyarázni, hogy mi a helyes és mi a nem helyes, ha magától nem tudja.

Ha ma nem bánik veled valaki jól, akkor nem érdemel meg holnap

Még ha holnap hirtelen felébredtek és rájöttek, hogy tökéletes pár vagytok egymás számára, az új esély nem jön rögtön. Ha ő nem volt képes látni kapcsolat elején a problémás dolgokat, akkor nem érdemel meg téged. Talán jobbat érdemelsz!

Találsz nála jobbat. Tényleg!

Lehet, hogy nem hiszed el ezt magadtól most, de hidd el ő a szerencsés, hogy bármennyi figyelmet is fordítottál rá az életedből. Persze most azt gondolod, hogy soha nem fogsz olyan érdekes embert találni annál, akit most üldözöl, de hidd el, hogy találsz jobbat. Sőt! Ezerszer jobbat is!

A kapcsolatok erőfeszítést igényelnek, de nem kell meghajlanunk ettől teljesen

Különbség van abban, hogy kölcsönös erőfeszítéseket teszünk valakivel együtt, vagy csak futunk valaki után. Ne feledd! Az erőfeszítéseknek meg kell egyezniük. Megérdemled, hogy annyi szeretet kapj, amennyit adsz. Megérdemled, hogy valaki elkényeztessen. Nem szabad egyirányúnak lenni egy kapcsolatban, ellenkező esetben csak a szíved fogják összetörni.

Ezt olvastad már?

No Comments