Az igazság a nőről, aki továbblépett

Hónapokat vagy talán éveket töltött azzal, hogy elfelejtsen téged. Próbálta elfogadni, hogy a dolgok sosem lesznek a régiek. Hosszú időbe telt, míg rájött, hogy nem te vagy neki a nagy ő. Hogy tévedett…

Az igazság a nőről, aki továbblépett, hogy soha nem fog visszatérni hozzád. Be kell gyógyítania a szívén ejtett sebeket, meg kell tanulnia együttélni a hiányoddal. Földi pokol volt neki a szakítás, ezért nem fogja újra a fájdalom karmai közé vetni magát. Soha többé nem kockáztatja, hogy még egyszer megégesse magát miattad.

Valószínűleg nem fog rögtön új kapcsolatba kezdeni, hiszen szüksége van némi időre, amit magára szánhat. Nagyobb figyelmet fordít rá, hogy mit szeret, mi iránt lelkesedik és miért dobban meg a szíve. Keményebben dolgozik, utazgatásba kezd, beleszeret az összes eddig nem kedvelt részébe, így épít újjá mindent, amit elpusztítottál.

Az igazság a nőről, akinek sikerült továbblépnie, hogy megtanulta megvédeni a szívét. Rájött, hogy senkire sincs szüksége, hogy bármit elérjen az életben. Megtanulta, hogyan élhet túl szerelem nélkül. Végül rálelt az igazi önmagára.

Ő nem fog várni rád. Nem fog harcolni érted. Mert nem fél újra szeretni. És bár tudja, hogy el kell telnie némi időnek, egyszer megtalálja a nagy Ő-t. Ezúttal azonban óvatosabb lesz. Nem csak a szavaknak fog hinni. Nem hagyja figyelmen kívül a kis figyelmeztetéseket sem. Hajlandó várni. Inkább van egyedül, mint egy rossz kapcsolatban.

A nő, aki továbblépett, tudja, hogyan kell felemelt fejjel távozni egy kapcsolatból. Megtanulta, hogy egy fájdalmas döntés még mindig kevesebb szenvedéssel jár, mint valaki olyan mellett maradni, aki folyton összetöri a szívét.

Ő már tudja…

Tudja, hogy az élet nem ért véget a kapcsolattal. Ez csak a kezdet.

Olvasd el ezt is:

No Comments