Természetesen az izzadás ellen – kipróbáltuk a HerbArting krémdezodort (x)

A hazai kezek által, nagy szeretettel és gondossággal készített, 100 %-ban természetes HerbArting natúrkozmetikumokról már sokszor szót ejtettünk a magazin virtuális hasábjain, de amint az jól működő vállalkozásoknál szokás, mindig van új a nap alatt, folyamatosan bővül a kínálat, így időről-időre mi is tudunk nektek olyan innovatív termékeket ajánlani, melyeket érdemes górcső alá venni.

Nyáron pedig mi lehetne aktuálisabb a bemutatásra, mint egy dezodor, méghozzá nem is akármilyen…de a részletekért olvassatok tovább!

A HerbArting krémdezodor nevéhez híven nem egy golyós roll-ont, vagy egy klasszikus spray-t takar, hanem egy nagyon lágy, könnyen kenhető krémről van szó, amelyet praktikus, airless flakonból tudunk kinyerni, majd belemasszírozni az izzadásra hajlamos területekbe, ahol aztán néhány pillanat alatt fel is szívódik.


Környezetbarát, gazdaságos, táskabiztos megoldás, ráadásul rendkívül hatékony, mindezt úgy, hogy alumíniummentes dezodor és csak természetes alapanyagokból dolgozik.

btr

De miért is jó, ha nem hagyományos izzadásgátlót használsz?

Manapság “divatossá” vált a megszokott, akár évtizedek óta fennálló trendek helyett modern alternatívákat keresni, új megoldások után nézni. Igaz ez a háztartások vezetésére, az étkezési szokásainkra, ahol igyekszünk egyre jobban elhagyni a környezetet terhelő termékeket, vagy éppen a mesterséges anyagokat.


A szépségápolás terén is tapasztalható ez a változás, hiszen csak úgy virágzik a bio – és natúrkozmetikumok kora, sosem volt annyi vállalkozó, kis termelő, aki csakis természetes alapanyagokkal dolgozik, mint napjainkban.


A natúr arckrémek és testápolók mellett a figyelem elmozdult az izzadásgátló, dezodoráló szerek irányába is, ahol rájöttek egy fontos szempontra: nem biztos, hogy egészséges, ha a szervezet természetes
folyamatainak gátat szabunk, netán abszolút elfojtjuk, sokkal többet használunk vele, ha csak megpróbáljuk kordában tartani ezeket a reakciókat. Meleg és mozgás hatására izzadunk, amellyel a felesleges hő és a káros méreganyagok is távoznak a szervezetünkből, képzeljük csak el, mennyi bajt okozhatunk, ha ezt nem tudja megtenni a szervezetünk.


Éppen ezért a Herbarting terméke nem egy izzadásgátló dezodor, amely meggátolná a szervezet természetes hőleadását, hanem egy krém, amely csupán szabályozza az izzadást és semlegesíti a kellemetlen testszagokat, miközben ápolja és puhítja a bőrt.


Szkeptikus vagy? Úgy gondolod, ez nem jelent elég hatékony megoldást a nyári hőségben? Ne aggódj, először mi is féltünk, hogy a kellemetlen foltok és illatok elkísérnek majd bennünket, de ezek a félelmeink hamar köddé váltak.

A nyílgyökér -liszt és az orvosi zsálya illóolaj felelős a már említett izzadás kordában tartásáért, a cink-oxid és a szódabikarbóna pedig a rossz szagok ellen harcol. A csodamogyoró víz és a shea vaj pedig gondoskodik róla, hogy az érzékeny bőrfelületek ne száradjanak ki, hanem megfelelő hidratálásban
részesüljenek és selymesek maradjanak.


Hozzá kell ugyan szokni, hiszen eleinte teljesen más érzetet nyújt, mint a megszokott spray, vagy roll-on, de néhány nap után már nem fogsz szívesen nyúlni a régi izzadásgátló szereidért, mert nem kiszáradt, netán kipattogzott hónaljakkal kell tovább élned, hanem minimális nedvességet termelő, ápolt, puha bőrt fogsz látni, ami talán nem is kell mondanunk, sokkal esztétikusabb látvány, amit egy lenge nyári ruha látni engedtet.

Diszkrét, enyhén gyógynövényes illata miatt teljességgel uniszex darab, ami bármikor, bárkinek jól jöhet, ha magunkkal visszük a nagy családi táskában a strandra, kirándulásra,vagy csak bármelyik hétköznapon. Kiszerelése miatt pedig egyáltalán nem egy dezodor látszatát kelti, így nem kell pironkodnod, ha szükség esetén előkapod mások előtt.

A HerbArting krémdezodort keressétek a márka webáruházában ITT!

No Comments