Amit megérdemelsz…

Megérdemled, hogy reggel, amikor belenézel a tükörbe és meglátod magad, olyan valakit láss, aki nem tökéletes és nem is szeretne az lenni.

Megérdemled az érzést, hogy amikor egy tökéletesre photosop-olt nőt nézel egy magazinba azt érezd, valódi vagyok és szép.

Megérdemled, hogy szeresd a tested csupán azért, mert a tiéd, mert működik, mert megtesz mindent érted.

Megérdemled, hogy elfogadd a múltad, akármilyen hibákat is követtél el. Mindenki követ el hibákat, ez alól te sem vagy kivétel. De a tudat, hogy tanultál belőle a tiéd.

Megérdemled, hogy legyen időd megbírkózni a múltaddal, a fájdalmaddal, a gyászoddal. Bármennyi időbe is telik. Az életed a tiéd, az időddel te rendelkezel. Ha többre van szükséged használd.

Megérdemled a tudatot, hogy mindenkinek saját élete van, úgy nő, úgy fejlődik, ahogy neki megfelelő. Ne siettesd magad.

Megérdemled, hogy várd a szerelmet, és elfogadd, hogy olyan formában és akkor jön, amikor akar. Talán néha kilátástalannak tűnik a várakozás, de megérdemled, hogy ennek ellenére ne add fel.

Megérdemled, hogy tudd, az életed bármelyik szakaszában rádtalálhat a boldogság.

Megérdemled, hogy élvezd az életed akár társsal, akár társ nélkül élsz. Megérdemled, hogy süssön rád a nap, hogy a levegő, amit belélegzel tiszta legyen.

Megérdemled, hogy élj, úgy igazán!

Megérdemled, hogy észrevedd a szépséget, hogy megéld a csalódást, hogy gyászold a szép napokat, a régi barátságokat.

Megérdemled, hogy a napjaidban legyenek jó pillanatok, és azokat értékeld. Megérdemled, hogy megbecsüljenek, tiszteljenek, és szeressenek.

Remélem tudod, hogy megérdemled ezeket a dolgokat…

Olvasd el ezt is:

No Comments