Négy mélyhidratáló kozmetikum *kannabisz olajjal* az extrém módon kiszáradt bőrre

Korábban már beszámoltunk róla nektek, mennyire jó választás száraz bőrre egy kannabiszolaj tartalmú kozmetikum – nem keverendő össze az illegális tudatmódosító szerrel – , hiszen pillanatok alatt teszi rendbe a száraz testrészeket, bőrfelületeket és hosszantartó hidratálást biztosít, ami mint tudjuk, nem csak a hideg téli időben, de a száraz melegben is szükséges. Ha még mindig idegenkednétek ettől az összetevőtől, most hoztunk nektek négy olyan krémet, amely biztosan megváltoztatja a véleményeteket!

YAMUNA HEMP KENDERMAGOLAJOS ARCKRÉM

Minden bőrtípuson jól működik, de igazán a száraz arcbőrön mutatja meg, mit tud. Táplál, nyugtat és még az ekcéma tüneteit is enyhíti, mégsem nehezíti el a bőrt.

NESTI DANTE HEMP KENDER NATÚRSZAPPAN

Kezdd a hidratálást már a zuhanyzással és használd ezt a Nesti Dante szappant, hogy az egész tested megfelelően puha és selymes legyen egy kiadós strandolás után is.

Bővebben itt írtunk róla:

MAGISTER PRODUCTS CANNABIO CRÉME BRULEÉ

Ez az éjszakai regeneráló balzsam súlyosan száraz bőrre készült és valóban, már egy éjszaka leforgása alatt újra simává és élettel telivé varázsolja a megviselt arcbőrt, de ha a helyzet megkívánja, a nappali rutinodba is beillesztheted.

NACOMI KENDER OLAJ

Ha szeretnéd felturbózni az alapkrémedet, keverj bele pár csepp hidegen sajtolt kender olajat, így még mélyebben képes hidratálni a bőrödet és segít megelőzni az idő előtti öregedést.

No Comments