9+1 ok, hogy miért legyen az *Egy nap a parton* a nyári olvasmányod!

Főszerkesztőnk kilencedik könyve már kapható, így úgy döntöttünk kilenc okot mondunk, hogy miért csapj le rá, és plusz egyet azért, mert a +1 a címben mindig jól mutat.

1: Hidasi Judit főszerkesztőnk eddig kilenc könyvet írt, de ez az első igazi nyári regénye, ami sokkal könnyedebb, mint az előző duplakötetes Aranykör volt, ami egy pedofil hálózat utáni nyomozást ír le.

2: A szerző saját bevallása szerint (is) ez a könyv az élet szeretetéről szól, és erről mindig jó olvasni.

3: Azért mert a főszereplő Editben könnyedén magadra ismerhetsz, annak ellenére, hogy talán nem vagy orvos, és nem is Budapesten laksz, a története, a párkapcsolati és szakmai nehézségei nagyon is ismerősek lesznek.

4: Mert a főhőssel elutazhatsz Olaszországba, egészen pontosan Grado-ba.

5: Ez a te könyved, ha még mindig hiszel a szerelemben és (talán) a sorsban is.

6: De akkor is a te könyved, ha megismernéd egy mediterrán panzió szereplőit Marcót, Serafinát és a többieket.

7: Az Egy nap a parton tetszeni fog akkor is, ha éppen egy könyves karaktert keresel, akibe picit beleszerethetsz. Attila, Edit régi szerelme, akivel újra találkozik pont ilyen.

8: Olvasd el akkor is, ha szeretnél egy olyan könyvet, ami tabuk nélkül ír a szerelemről, és arról is, hogy milyen amikor véget ér, de nem vesztjük el a reményt a létezésében.

9: “Elrepít minket Olaszország csodás vidékére, a partra és addig-addig építi a regény vázát, amíg már csak a színtiszta őszinteség és a kecsegtető holnap marad. A regény legnagyobb tanulsága is Grado városában ér utol minket, ahol nemcsak egy rég eltemetett érzés tör felszínre, hanem a múlt is vissza-vissza köszön, régi ismerősként fogad és nem engedi, hogy hagyjuk elmenni azt. Az Egy nap a parton rámutat arra, hogy nem lehet mindent elrendezni és nem is kell, néha pont az tesz jót nekünk, ha sodródunk az árral és hagyjuk, hogy csak úgy megtörténjenek velünk a dolgok. ” – My Relationship with Books blog

+ 1 Ha már nagyon hiányzik Olaszország… gondolatban elutazhatsz! Sétálhatsz a parton, vagy a régi utcák között. Ehetsz isteni tésztákat és fagylaltot, miközben azon tűnődsz, hogy létezik-e szerelem, amire érdemes várni…

Főszerkesztőnk kilencedik könyvét keresd a könyvesboltokban, vagy rendeld házhoz online:

Libri: http://bit.ly/egy_nap_a_parton_Libri
Bookline: http://bit.ly/egy_nap_a_parton
Álomgyár: http://bit.ly/egy_nap_a_parton_alomgyar
Líra: http://bit.ly/egy_nap_a_parton_lira
Book24: http://bit.ly/egy_nap_a_parton_book24

No Comments