Egy igazi kincs a rajongóknak: eladó az *Igazából szerelem* bájos otthona

A londoni Notting Hillen, egy magával ragadó sikátorban található egyik kedvenc filmünk otthona, és most bárki megvásárolhatja, aki rendelkezik a megfelelő pénzösszeggel.

Ez a keskeny utca a 2003-ban bemutatott karácsonyi filmben, az Igazából szerelelemben tűnt fel. Ha valakinek nem ugrana be azonnal, ez volt Keira Knighley és férje otthona, amelynek bejáratánál Mark, a férj legjobb barátja szerelmet vallott Keira karakterének.

A kívülről aprónak tűnő ingatlan egyébként 140 négyzetméteres: két hálószoba, két fürdőszoba és két nappali található benne, amely valljuk be, nagyon kényelmes. A modern berendezés, a szürke shaker- stílusú konyha és az eredeti tetőterasz pedig kiváló és egyben divatos helyszín vendégfogadáshoz és a baráti összejövetelekhez. Mi például nagyon jól tudnánk érezni magunkat…

Az eredeti angol ingatlanhirdetés szerint a ház London egyik legfelkapottabb részén található egy régi macskaköves sikátorban, amely telis-tele van hasonlóan elbűvölő és színes otthonokkal, és persze a legnagyobb vonzereje maga a film. Az ára pedig 2.750.000 angol font, azaz csak egy kicsit több, mint egymilliárd forint. (Huh.)

Ez az ár természetesen a “sohanemtudjukkifizetni” kategória, de a lakás szuper, mutatjuk is.

Ha TE is a film rajongója vagy, gyere velünk, mutatjuk a képeket:

knight frank
knight frank
knight frank
knight frank
knight frank

forrás

Olvasd el ezt is:

No Comments