Íme, amire minden csillagjegynek figyelnie kell *augusztusban*!

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ahol most a főszerepet az Oroszlánok és hónap vége felé a Szüzek kapják. De vajon a te csillagjegyednek mire kell figyelni ebben a csodás nyári hónapban? Megsúgjuk!

Kos

Nem tudsz másokat irányítani, csak önmagadat. Elmondhatod a többieknek, hogy mi a véleményed, hogy mit kéne tenni, de a nap végén úgysem te döntesz mások helyett. Nincs hatalmad az emberek felett, erre emlékezz!

Bika

Minden nap növekszel. Fokozatosan virágzol önmagad más és más változatában és ez egész életedben folytatódni fog, jobb ha hozzászoksz! Ne érezd magad rosszul, ha a gondolataid, véleményeid, vágyaid az idő múlásával változnak.

Ikrek

Ha nehezedre esik most pihenni, és élvezni a pillanatot, akkor azt üzenjük, hogy nem vagy egyedül. Most különösen nehéz megtisztítani a fejedet, és nehéz meggyőzni magadat arról, hogy megérdemelsz egy kis szünetet. Rendben van, ha pihensz, engedd meg hogy levőghöz juss, ha nem akarsz kiégni!

Rák

Sokkal jobban törődsz a szeretteiddel, mint ahogy a saját szükségeteidre figyelsz. Most nem engedheted meg magadnak, hogy erre ne figyelj. Hiszen csak akkor tudsz ott lenni a család, és a barátok mellett, ha vigyázol magadra. Most te légy a prioritás, mert szellemileg és fizikailag is egészségesnek kell lenned!

Oroszlán

Az egész életed előtted van. Nem kell sietned, és olyan dolgokba belevágni, amivel még nem vagy hajlandó szembe nézni. Csak kis lépésekben haladj most és nagyon lassan. Lehet, hogy idén nem ünnepelsz mérföldkövet, de majd eléred jövőre.

Szűz

A múlt nem határoz meg téged. Azt sem határozza meg, hogy mit fog tartogatni a jövőd! Nem ülhetsz tétlenül azt várva, hogy a történelem megismétlődik. Ha erőfeszítéseket teszel, akkor fényes jövőd lesz! Hinned kell most magadban, hogy eléred az álmaidat!

Mérleg

Normális, hogy időnként szomorúságot tapasztalunk meg. Az is normális, ha időnként elveszel és összezavarodsz ezektől az érzésektől. Ha ez tartósan és folyamatosan jelen van az életedben, akkor érdemes cselekedned és beszélni erről valakivel. Kérj segítséget, mert megérdemled a boldogságot!

Skorpió

Lehet, hogy félsz – de nem vagy legyőzhetetlen. Legyél most óvatos a döntéseiddel kapcsolatban, jó lesz ha vigyázol magadra, mert lehet, hogy egy impulzív pillanatban rossz döntést hozol, ami miatt hosszú távon megsérülhetsz. Most inkább légy okos, és gondold át a dolgaidat!

Nyilas

Te nagyon is számítasz, és az életednek igenis van értelme. Lehet, hogy valaki megpróbálja, hogy érzed rosszul magad, és megpróbál becsapni, hogy használhatatlan vagy, de ez nem igaz. Gyönyörű vagy. Erős vagy, és ne hidd el az álnok szavakat.

Bak

Nem változtathatod meg az életed anélkül, hogy megváltoztatnád a mindennap tevékenységeidet. Csak kicsi dolgokkal kezd, csak felfelé dolgozz. Ne feledd, hogy uralod a saját utadat, és így a jövőd is megválaszthatod, mert a kezedben van a hatalom. Használd ezt most bölcsen!

Vízöntő

A karriered nem határoz meg téged. A kapcsolatod vele az határoz meg téged. A keresett pénz nem határoz meg téged. Az határoz meg, hogy milyen kedves vagy, milyen lágy a szíved, milyen gyönyörű az elméd. Ezekre figyelj most, és ne a piszkos anyagiakra!

Halak

Megérdemled, hogy ugyanolyan típusú szeretet és törődést kapj, amit te is adsz a barátaidnak, családtagjaidnak. Abba kell hagynod, hogy ellenséget láss magadban, inkább légy a saját magad szövetségese. Szeresd és kényeztesd magad ebben a hónapban. Ez kijár neked!

Ezt olvastad már?

No Comments