Én akkor is melletted vagyok, amikor a legrosszabb napjaidat éled

Melletted vagyok a fáradt napokon, a nehéz időszakokban és minden egyes pillanatban, amikor azt érzed, elhagyott az erőd. Melletted vagyok, mert téged választottalak.

Melletted vagyok, amikor reggelente nehezen kelsz ki az ágyból, mert alig aludtál éjszaka. A félhomályban válogatod ki a ruháidat, majd kávét főzöl a konyhában.

Felkelek az ágyból, lábujjhegyen végigosonok a hideg kövön és átölellek. Körbefonom a karomat a testeden, a homlokomat a mellkasodhoz támasztom. Lassan és mélyen lélegzem, beszívom az illatodat.

Még akkor is melletted vagyok, ha nem ragyog mosoly az arcodon, ha mérges vagy elviselhetetlen vagy. Ennek ellenére is rád mosolygom, megpuszilom az arcodat, és azt mondom, szeretlek.

Mert téged választottalak.

Azokon az éjszakákon is ott vagyok, amikor a hajad kócos, a szemeid alatt karikák éktelenkednek, a leheletedből pedig enyhe sörszag árad. Ott vagyok, ha panaszkodsz, ha elveszted a kontrollt az érzelmeid felett vagy ha egyszerűen csak nem érzed jól magadat.

Én melletted vagyok.

Teret hagyok neked, amikor szükséged van rá, mert tiszta szívből, igaz szerelemmel támogatlak. A szavaimat és a szívemet felhasználva öntök beléd lelket, amikor összetörsz. Soha nem hagyom, hogy egyedül harcolj.

Ha kételkedsz magadban, én bátorítalak, harcolok érted, hiszek benned. Mert szeretlek még a legsötétebb napjaidon is. Akkor is, ha nem értünk egyet valamiben, ha vitatkozunk és aztán távolságra van szükségem.

Hiába húzódok az ágy másik végébe, távol tőled, hiába tartom vissza a megbocsájtást, valójában még akkor is szeretlek. Nem számít a harag, nem számít a makacsság, mert a szívem a tiéd – akármi történjék is közöttünk.

Az irántad érzett szerelmem nem fakul meg csupán azért, mert haragszunk egymásra. Én mindig harcolni fogok érted, mert téged választottalak. És ott leszek melletted a legjobb napokon és a legrosszabb éjszakákon is.

Nem vágyom másra. Csakis rád. Elfogadom, hogy tökéletlenek vagyunk – te is én is. Nem számít, mit sodor az utunkba az élet, örökké ott leszek melletted.

Mert téged választottalak.

Ez is érdekelhet:

No Comments