Elfoglalt hölgyek, itt a leggyorsabb minirutin a Cremio segítségével!

Mindig megnyugtató olyan gyógyszerészekről olvasni, akik nem csupán a tabletták adagolásával vannak tisztában, hanem igazi szenvedéllyel végzik munkájukat, sőt, egyre többen megalkotják saját termékeiket is a gyógynövények színes erejéből építkezve.

Jó, ha tudjuk, ehhez nem kevés szakértelem, kutatómunka és kísérletezés szükséges – hogy az engedélyezésről, a kivitelezésről, a gyártásról már ne is beszéljünk. Mégis megéri ez a rengeteg, fáradtságos munka, főleg, ha olyan minőséget eredményez, mint amelyet a Cremio kozmetikumok képviselnek!

Lassan már le sem kell írnunk, de nagyon fontos, hogy ez a márka is csak bőrbarát tartósítószerekkel dolgozik, nem használ parabéneket és nem tesztel állatokon sem, minden hatóanyagukat gondosan választják ki és mindig a tökéletes textúra megalkotására törekednek.

Minket első látásra meggyőzött a csodálatos, modern és praktikus külső, a minden részletre kitérő, de abszolút átlátható honlap/webáruház, az előszeretettel használt natúr alapanyagok és a remek ár-érték arány. Ezért hát bátran ajánljuk minden korosztálynak őket, de legfőképp most azoknak a kisgyerekes édesanyáknak, dolgozó nőknek, rohanó életmódot folytató csajoknak szeretnénk egy 3 az 1-ben minirutinnal kedveskedni, akiknek nincs idejük hosszasabban elpepecselni a napi bőrápolással, viszont szeretnének tenni valamit a bőrükért, netán problémáikat szeretnék orvosolni.

ALAPKRÉM – HAPPY FACE NAPPALI HIDRATÁLÓ ARCKRÉM CHERRY BLOSSOM

Egy jó alapkrém elengedhetetlen, hiszen ez adja a bázisát az egész rutinnak, ha rövid, ha hosszadalmas. Az isteni, cseresznyés illatú, hialuronban és zsírsavakban gazdag krém minden bőrtípusra jó választás, pikk-pakk beszívódik és nagyon tartalmas, mégis könnyed hidratálást biztosít. Emiatt használhatod akár önmagában is, de ha ránk hallgatsz, keverd a másik két szérummal – ha nagyon száraz a bőröd, akár mindkettőből cseppenthetsz bele egy keveset, de váltakozva is alkalmazhatod őket, így izgalmasabb a dolog és a bőröd mindig azt kapja, amire éppen szüksége van

HYALURON KOMPLEX SZÉRUM VÍZHIÁNYOS BŐRRE

A krém mindenféleképpen csak jobban jár és még nagyobb hatékonysággal fog működni, ha gazdagítod valamelyik szérummal. A hyaluronos szérumok személyes kedvenceink, így mi biztosan nem hagyjuk ki, hogy nappalra ne adjunk vele egy kis extra hidratálást az arcbőrünknek a krémmel vegyítve.

OLAJSZÉRUM – ANTI AGE SZÉRUM ÉRETT BŐRRE

Ha esetleg ódzkodtok az olajszérumoktól, mindenképp először az alapkrémmel keverve kenjétek fel az esti rutin során, meglátjátok, észre sem veszitek, hogy feltúrbóztátok vele – a bőrötök viszont annál hálásabb lesz érte, főleg, ha egy kis ránckezelés is esedékes.

Ennél gyorsabban és hatékonyabban nem lehet letudni a napi arcápolás kérdését, póbáljátok ki ti is ezt a három alapterméket, vagy állítsátok össze a saját rutinotokat a honlapon található termékekből, itt: CREMIO !

No Comments