Sting toszkán nyaralójában életünk végéig eléldegélnénk …

Nem kell rocksztárnak lennie ahhoz, hogy egy ilyen házban élj! A 900 hektáros birtokhoz a festői Toszkán régióban rövid távú bérleményként bárki hozzájuthat. (Akinek van sok-sok pénze.)

Ki ne álmodozna egy ilyen álombirtokról? A mindennel felszerelt csodás toszkán birtok minden igényt kielégít, és ki is bérelhető bárki számára.

Igaz augusztusban pont nem, mert akkor a veterán rocksztár Sting és felesége Trudie pihen a villában és a birtokon, de azonkívül az Il Palagio-nak nevezett 16. századi birtok elérhető. Az árakról nyilvános információk nincsenek, de a birtok weboldalán elolvashatjuk, hogy az “Il Palagio egész Olaszország legexkluzívabb luxusvillája” így az ár ehhez mérten busás.

A 28 éve együtt élő Sting és Trudie 1997-ben vásárolta meg a birtokot, és minden évben itt ünneplik a házassági évfordulójukat. Ráadásul Sting a helyiekre is gondol, ha már ide látogat. Ilyenkor exkluzív koncertet is tart, és a helyiek is bejöhetnek a birtokra. A házaspár esténként a barátaikkal találkozik augusztusban itt, és vacsorát rendeznek, és néhanapján még tűzijáték is látható a birtok felett.

Íme a birtok csodás részletei:

Szívesen belépnénk ezen a kapun.
A kilátás a csodás toszkán tájra
A ház mellett úszómedence is található
A kertben egy 165. századi szökőkút is található
Természetesen a ház alatt hatalmas borospince is van a helyi termelők legjobb boraival
A kertben csodás növények által szegélyezett ösvények vannak
Az egyik balkonon több ember kényelmesen tud beszélgetni miközben a kilátásban gyönyörködik
Az udvaron sakkozni is lehet!

A birtokon található még egy teniszpálya, egy nagy tó, ahol horgászni lehet, és természetesen rengeteg hálószoba, hatalmas konyha, étkező és rengeteg pihenőrész, ahol Sting és meghívottjai, vagy akár a bérlők élvezhetik az olaszországi nyár pillanatait.

Beköltöznél ide te is ugye? Mi azonnal!

Forrás

forrás

Ezt láttad már?

No Comments