Ezt kell átértékelniük a csillagjegyeknek *szeptemberben*

Elérkezett az ősz első hónapja. A szeptember sok változást hoz mindenki számára, de segítünk, hogy pontosan mire koncentrálj ebben a hónapban.

Kos

Át kell értékelned a prioritásaidat. Kérdezd meg magadtól, hogy mit jelent számodra X időtöltés és Y tevékenység és miért nem fordítod a teljes figyelmedet ezekre a dolgokra, ha fontosak a számodra.

Bika

Át kell értékelned a baráti körödet. Kérdezd meg magadtól, hogy a körülötted élő emberek emelnek-e vagy inkább lehúznak a mindennapok során?

Ikrek

Át kell értékelned az életed választásait. Kérdezd meg magadtól, hogy elégedett vagy-e a mostani életeddel, az úttal, amit választottál, vagy valamilyen fontos változtatásra van-e most szükséged?

Rák

Át kell értékelned a normáidat. Meg kell kérdezned magadtól, hogy megengeded-e magadnak, hogy beletörődj egy rossz bánásmódba, amit az egyik szerettedtől kaptál, vagy tenned kell-e valamit ellene.

Oroszlán

Át kell értékelned az erkölcseidet. Meg kell kérdezned magadtól, hogy büszke vagy-e életmódodra, vagy olyan emberré váltál-e, akinek változtatnia kell valamin?

Szűz

Át kell értékelned a karrieredet! Kérdezd meg magadtól, hogy valóban békét és kiteljesedést hoz-e neked ez a szakma, vagy csak azért vagy azon a munkahelyen, mert valamikor nagyon régen ezt szeretted volna elérni.

Mérleg

Át kell értékelned a kapcsolataidat. Kérdezd meg magadtól, hogy azért vagy-e ezzel a személlyel, mert tökéletesen megfelel a számodra, vagy egyszerűen csak azért ragaszkodsz hozzá, mert van egy közös történeteteket és ezt nem mered felbontani.

Skorpió

Át kell értékelned az életed helyzetét. Kérdezd meg magadtól, hogy örülsz-e annak, ahol jelen pillanatban vagy, vagy szeretnéd esetleg valahol újra kezdeni?

Nyilas

Át kell értékelned az értékeidet. Kérdezd meg magadtól, hogy világosan gondolkodsz-e erről a világról, vagy szükséged van-e a valóság ellenőrzésére és ismereteid bővítésére?

Bak

Át kell értékelned az ötéves tervedet. Kérdezd meg magadtól, hogy működik-e az, amit most csinálsz, vagy új tervet kell kitalálnod?

Vízöntő

Át kell értékelned az önképedet. Kérdezd meg magadtól, hogy elégedett vagy-e a tükörben látott személlyel, vagy keményebben kell-e dolgoznod önmagad szeretetén?

Halak

Át kell értékelned a céljaidat. Kérdezd meg magadtól, hogy a szíved a megfelelő célért dobog, vagy teljesen más az, amit igazán szeretnél?

Ezt olvastad már?

No Comments