Ébredj könnyedén a nehéz reggeleken is, avagy kávés kozmetikumokat mindenkinek!

Próbáld ki, hogy reggelente fél órával korábban kelsz. Elsőre talán nincs ínyedre a dolog, de gondolj bele: így lenne még a nap megkezdése előtt 30 perced csak magadra, arra, hogy ne rohanással, hanem egy kis énidővel indítsd a napod, hogy ráhangolódj a teendőkre, hogy feltöltődj egy kis plusz energiával. A kihűlt dupla presszó ledöntése helyett inkább használj kávés krémeket és olvass el 10-15 oldalt az aktuális könyvedből, amíg elnyeli őket a bőröd. Hát nem sokkal jobb így, nyugiban indítani a napot?

natics – hydra booster koffeinnel és hyaluronnal

A reggeli rutin kötelező része ez a natics szérum, ami régóta hatalmas kedvencünk. Benne van minden ami jó. Koffein, hyaluron és minden, ami segít a vízhiányos bőrön és a fekete, szem alatti karikákon. Tedd fel az arcra és érezd magad gyönyörűnek!

LUSH CUP O’COFFEE ARCPAKOLÁS

Egy jó erős fekete aromája azonnal felébreszt: válaszd ezt a pakolást a reggeli arctisztításhoz és keltsd életre a bőröd!

COLO HIALURON INSTENSE SERUM C VITAMINNAL

Ha száraz a bőröd, mindig jó választás egy mélye hidratáló, hialuronsavas szérum. Ebben a változatban koffein is található, ami serkenti a vérkeringést és szépen eltünteti a szem alatti sötét karikákat, táskákat.

HERBARTING KÁVÉS TUSFÜRDŐ

Ha a reggeli zuhanyzás híve vagy, feltétlenül próbáld ki ezt a frissító tusfürdőt, ami egyébként a striák és a bőrön megjelenő gödrök ellen is hasznos fegyvernek fog bizonyulni.

OLIVE&OLIVA GOOD MORNING TESTRADÍR

Édesítsd meg a reggeled egy cukorpeelinggel, ami természetes módon szabadít meg az elhalt hámsejtektől és élvezd a selymes bőrt egész nap.

ÉVCA MÁKOS FAHÉJAS SZAPPAN KÁVÉVAL

Szappanimádóknak is mutatunk egy szuper alternatívát, ami szintén remek testradír, ráadásul még a kipattogzott bőrt is jól kezeli.

OLIVE&OLIVA GOOD MORNING KÁVÉS SZAPPAN

Enyhén radírozó kávészemcsék, puha hab, isteni illat…mi kellhet még egy tökéletes reggeli zuhanyzáshoz?

MAGISTER PRODUCTS EYEPRESSO CRÉME GELEÉ

Ez a nyagyon könnyed, gyorsan beszívódó zselés szérum jó szolgálatot tesz a rossz alvóknak, a számítógép előtt ülőknek és a 40 feletti korosztálynak is.

Nézd meg ezt is:

No Comments