Rossz szokások, amelyeket korábbi pocsék kapcsolatokból hozol

Nem szabad rosszul érezned magad, ha ezekből a rossz szokásokból bármelyik is kísért téged. Sajnos, ha nem a megfelelő emberekkel randiztál, és ezáltal rossz elképzelést kaptál a szerelemről, akkor a későbbi rossz szokások néha elkerülhetetlenek. Próbálj meg inkább változtatni ezeken és új életet kezdeni.

Ha randiztál hirtelen haragú emberrel, akkor hajlamos vagy mindenkit lábujjhegyen körbeugrálni

Valószínűleg ez azért van, mert átvetted azt a rossz szokást, hogy mindent körbejársz, mielőtt kimondanál. Ügyelsz arra, hogy mennyi információt osztasz meg magadról, és sok időbe telik mire átgondolod a dolgokat mielőtt azokat hangosan kimondanád. Valószínűleg hogy titkokat is őrzöl magadban, és hazugságokra is képes vagy, hogy elkerüld a taposóaknákat. Mert félsz, hogy mi történhet, ha rálépsz egyre és robban a másik fél.

Ha randevúztál valakivel, aki megcsalt, akkor sokszor vizsgálgatod a másik felet

Sajnos ezt a rossz szokást nehéz kikerülni. Valószínűleg szeretnéd megnézni a másik üzeneteit, hogy kinek ír, vagy hogy milyen képeket kedvel a közösségi médiában. Valószínűleg meg akarsz győzödni arról, hogy nem beszél egyetlen egy exével sem a hátad mögött. Mindig keresed a bizonyítékokat, mert korábban már becsaptak és nem szeretnél újra egy ilyen szituációba kerülni.

Ha randevúztál olyan emberrel, aki csak fűzött, majd lelépett akkor sok kérdést teszel fel

Valószínűleg, hogy szkeptikus vagy, amikor a szerelmről van szó. Mindig vizsgálgatod a leendő partnereidet, és teszteled, hogy van-e értelme a válaszainak. Keresd a lyukakat a történeteiben, és tartasz attól, hogy összeborul a kártyavár, amint nem figyelsz oda eléggé. Sok kérdést teszel fel, és tudni akarod a válaszokat, hogy ne érjen meglepetés.

Ha randevúztál olyan valakivel, aki őrültnek nevezett, mert hevesen fejezted ki az érzelmeidet, akkor megtanultad, hogy hogyan tudod jól elrejteni az érzelmeidet.

Valószínűleg hazudsz arról, hogy jól vagy-e éppen, miközben majdnem belehalsz egy érzelmi megpróbáltatásba. A zárt ajtók mögött sírsz, de amikor kijössz felveszed a hamis mosolyodat és elhiteted a világgal, hogy minden rendben van. Távol tartod magadtól az embereket, mert félsz, hogy másokat nem érdekelnek a drámáid, és csak zavarnád őket, ha sírnál előttük vagy panaszkodnál.

Ha randevúztál olyannal, aki dühösen fakadt ki valami csip-csup ügy miatt, akkor igyekszel elkerülni a konfrontációt

Valószínűleg rettegsz attól, hogy meg kell szólalnod, aztán jön a leteremtés. Te magad is habozol bevallani, ha valami hibázik, legyen az akármennyire kicsi dolog is. Valószínűleg, hogy a szőnyeg alá söpröd a problémákat, mert nem akarsz bajt okozni a másiknál, mert tudod hogy veszekedés lesz a vége. Nem akarsz okot adni arra, hogy haragudjon rád a másik.

Ha randevúztál olyasvalakivel, aki csak a testeddel törődött, akkor valószínűleg rossz szokásod, hogy a szex használatával éred el, hogy valamit megkapj

Sokszor aggódsz, hogy akivel találkozol, őt csak a tested érdekli és amint ezt megkapja lelép. Valószínűleg azt feltételezed, hogy lehetetlen találni valakit, akit törődik veled, mint egy emberrel és nem csak szexuális játékot lát benned. Nehezen hiszed el, hogy vannak emberek, akik élvezik a személyiségedet, és nem csak a szépségedet. Rossz beidegződés miatt te is inkább a testeddel próbálsz meg elérni a másiknál dolgokat, de ez tudod, hogy nem vezet előre.

Ezt olvastad már?

No Comments