Tudd, hogy minden szívfájdalom és csalódás az igazi társadhoz vezet…

A megcsalás drasztikusan megváltoztatja az ember szemléletét. Megijeszt és szkeptikussá tesz. Folyton azon aggódsz, mikor történik meg újra…

Ha egyszer megcsaltak, a szíved kissé megkeményedik és óvatossá válsz, mert tudod, hogy amikor utoljára kitártad, megsérültél. Igaz, tiszta szerelemmel szerettél valakit, aki elárult. Azt gondolhatod, hogy bár kellett idő a fájdalom feldolgozására, de már túl vagy rajta.

Aztán amikor újra elmerülnél egy kapcsolatban, mintha valaki behúzná a kéziféket. Megkérdőjelezed a férfi szavait és a szándékait, félelemmel a szívedben ébredsz, inkább azelőtt véget vetsz az egésznek, mielőtt elkezdődhetne.

Nehogy túl késő legyen.

Nehogy újra megcsaljanak.

Úgy tűnik, nincs senki, akiben bízni tudnál, akinek újra kitárhatnád a szívedet. Ám ez nem igaz. Minden szívfájdalom, minden csalódás közelebb visz ahhoz az emberhez, aki begyógyítja majd a sebeidet. Aki tudni fogja, hogyan szeressen.

Ne félj a csalódástól! Ne hagyd, hogy egy rossz tapasztalat a valódi szerelem útjába álljon. Ne menekülj tovább! Van valaki odakint a világban, aki tiszta szerelemmel szeret majd téged, és soha nem fog elárulni.

Vele lenni varázslatos lesz, egy gyönyörű élmény, amelyre mindig is vágytál. De ha a félelem fogja meghatározni az érzéseidet, képtelen leszel kitárni a szívedet felé. Hiába áll a nagy Ő a küszöbödön, ha megfutamodsz tőle.

Tudom, hogy ez nem könnyű…

Ám ha megengeded, akkor ez a férfi újra lággyá tesz, melegséggel tölti el megkeményedett szívedet. Megtanítja, mit jelent igazán szeretni és szeretve lenni. Hamarosan rájössz, hogy a fájdalom és a könnyek mind hozzá vezettek.

Hálás leszel.

A fájdalom az életed része. A csalódás is. De még ha a szíved meg is szakad, ne emelj köré falakat. Ne elégedj meg kevesebbel, mint egy olyan férfival, aki őszintén szeret.

Itt van.

Vár rád…

Ez is érdekelhet:

No Comments