10 dolog, *ami megtörténik*, amikor a lélektársaddal találkozol

Mindenki meg akarja találni a lelki társát, talán titkon még az az ember is, aki hangoztatja, hogy nem hisz benne. De miért is akarja az ember megtalálni a szerelmet? Mert boldogabbá teheti és növelheti az önbizalmát. A tökéletes lelki társ mindenkire vár valahol. Lehet hogy már meg is találtad? Derítsd ki!

Ha a következő események megtörténtek a kapcsolatotokban, akkor az azt jelenti, hogy már találkoztál a lélektársaddal

1 – A külsőségek változásai

A világot már nem ugyanúgy fogod nézni, ha ráakadsz erre az embere. Olyan dolgokat kezdesz észrevenni, amelyeket még sosem vettél észre. Olyan dolgok is örömet fognak szerezni, amik korábban nem. Optimistább, lelkesebb, szeretteljesebb leszel. Még azok a személyek is megtapasztalják ezt a határtalan boldogságot, akik előzőleg is boldogok voltak.

2 – Ez nem csak az intimitásról szól

Ha azt kezded észrevenni, hogy a kapcsolatod egyre bensőgésebbé válik, akkor ez egy újabb jel. A lelki társaddal való kapcsolatod kezdődhet a hálószobában, de amikor igazán szerelmes vagy, akkor élvezni fogsz bármit amit a pároddal teszel – az ágyon kívül is.

3 – Sebezhetővé válsz

Ez nem mindig jó dolog; azonban jó tudni, hogy valaki más irányítja néha az érzelmeidet. A partnered érzései az érzéseiddé válnak. Ez olyan sebezhetőségeket nyit meg, amelyek létezéséről nem is tudtál. Ilyen típusú dolgok történnek, amikor találkozol a lélektársaddal, mert nyitottabbá válsz az érzelmek iránt.

4 – Kevésbé leszel kényszeres

Egy szexuális kutató szerint amikor ennyire szerelmesek vagyunk, akkor a szerotonin szintje lecsökken az agyunkban. A szerotonin sok olyan elemért felel, ami miatt valaki rögeszmés és kényszeres tettekre képes.

5 – Az agyad változásokon megy keresztül

Nem csak a szerotonin szint változik az agyban. Tehát amikor találkozol a lélektársaddal, akkor számos jó közérzetű vegyszer szabadul fel az agyadban beleértve a dopamint, az adrenalint, és a noradrenlint. Ezek a vegyi anyagok számos fizikai reakciót hoznak létre.

6 – Gyakrabban fogsz mosolyogni

Nem leszel képes abbahagyni a mosolygást, és nem csak azokra az esetekre vonatkozik, amikor a lelki társaddal vagy. Mosolyogni fogsz bárhol. Állandóan erre a különleges emberre fogsz gondolni, aki mosolyra húzza a szád.

7 – A termelékenységed nőni fog

Boldoggá akarod tenni a lélektársadat amikor találkozol vele? Naná! Ettől termelékennyé válsz. A termelékenységed nő, mert tudatni szeretnéd a partnereddel, hogy valamiben ügyes vagy. Tehát nem igaz az állítás, hogy aki szerelmes rosszabbul dolgozik. Épp ellenkezőleg!

8 – 3 szakaszban leszel szerelmes

Senki sem szerelmes azonnal. A szerelem szakaszokban történik. Ez a három szakasz a vágy, a vonzerő és a ragaszkodás. Amikor először találkozol valakivel, kéjt fogsz érezni. Ha valóban rákattansz az emberre, akkor vonzást fogsz érezni, majd végül ragaszkodást. Nehéz rájönni, hogy beleszerettél-e valakibe, de ezek a jelek segítenek.

9 – Rabja leszel

Ne aggódj, nem olyan lesz, mint amikor az ember rászokik a drogokra, de hasonló a folyamat. Egy tanulmány megerősítette, hogy a társadalmi kötődés ugyanazokat az agyi pontokat stimulálja, mint az addiktív szerek. Biztos te is sok példát láttál már arra, hogy az emberek valóban egymás rabjaivá válnak.

10 – A problémamegoldási képességed növekedni fog

Amikor szerelmes vagy, intuitívabbá válsz. Nem csak megértheted, hogy mit tesz, hogyan gondolkodik és mit akar a partnered, hanem összetettebb problémákat is megoldhatsz az életed más területein. Ez elsősorban azért van, mert lesz valaki aki segít neked. Mindig van egy másik vélemény, ami segít a céljaid megoldásában, tehát sokat köszönhetsz a lelki társadnak, ha megtaláltad már.

Nos, melletted már ott van a lelki társad? Hány jel igaz a kapcsolatodra?

Ezt olvastad már?


No Comments