Egy nap felébredsz, és azt érzed, hogy minden rendben van…

Hidd el, hogy így lesz.

Egy nap felébredsz, és azt érzed, hogy minden rendben van. Reggelit főzöl a kedvenc dalodat dúdolva, szinte meg sem ismered azt a személyt, aki visszanéz rád a tükörből. Mert megváltoztál. Megváltoztál, mert ez az egyetlen mód a továbblépéshez. Ez az egyetlen módja annak, hogy megtanuld kezelni az élet nehézségeit.

Igen…, az élet néha be fogja rúgni az ajtót. Néha összezavar, néha semmi értelme nincs, néha minden egyszerűen csak nehéz és rossz. Idővel azonban megtanulsz foggal, körömmel harcolni, ezáltal pedig fejlődni.

Lassan, de biztosan növekedsz.

Meg fogod találni azokat az embereket, akik építenek és nem rombolnak. Akikkel át tudsz beszélgetni egy egész éjszakát lelkesen és pozitívan. Meg fogod találni a nagy Őt, aki ellopja majd a szívedet, de sosem töri össze. Meg fogsz állni néhány pillanatra, behunyod a szemed, és csak élvezed a nyugalmat.

Élvezed, hogy minden rendben van.

Végre teljesnek fogod érezni magadat!

Bízz bennem, amikor azt mondom, hogy egy nap boldogan, mosollyal az arcodon ébredsz majd fel. Egy nap úgy fogsz visszaemlékezni a nehéz időkre, hogy azt mondod: „De jó, hogy nem adtam fel! Hogy harcoltam!”

Örülni fogsz, hogy még akkor is továbbmentél, amikor nagyon nehéz volt…

Kérlek, bízz ebben…

Ez is érdekelhet:

1 Comment

  • comment-avatar
    Mária 2020 szeptember 26. (7:32 de.)

    Köszönöm szépen, minden szavad igaz, es hasznos minden téren.