Mire van szüksége a *csillagjegyeknek* októberben? Mondjuk!

Jönnek-mennek a dolgos hétköznapok, munka, család, háztartás, feladatok, feladatok, feladatok… De néha meg kell állni egy pillanatra és el kell gondolkozni azon, hogy mégis mire vágyunk a leginkább. Segítünk egy picit…

Kos

Kétség nem fér hozzá, hogy a legjobban egy kis pihenésre vágysz. Folyamatos mozgásban vagy. Soha nem állsz meg. De azok után, amit az utóbbi időben elértél, igazán megérdemelsz egy kis pihenést.

Bika

Legjobban egy lezárásra vágysz. A múltadban van valaki, akit nem tudsz kiverni a fejedből, pedig nagyon szeretnél tovább lépni. Megérdemled, hogy megtudd, mennyi minden van rajta kívül a nagyvilágban.

Ikrek

Boldogságra. Egy igazi, őszinte mosolyra. Arra vágysz, hogy ne kelljen tovább színlelned, hogy jól vagy, és tényleg szeretnéd jól érezni magad, amit a változásban találhatsz meg.

Rák

Annyi mindent teszel másokért. Legalább egy köszönöm kijárna azok után, hogy annyi mindent tettél értük. Szeretnéd, ha a környezetedben élők értékelnének egy kicsit jobban.

Oroszlán

Szeretnéd, ha tisztelnének. Mondjuk azok, akikkel randizol. Vagy akikkel együtt dolgozol. Vagy, akik felneveltek. Vagy mindenki, aki az életed része.

Szűz

Nagyon vágysz arra, hogy elég jól érezd magad. Hogy ne kérdőjelezd meg mindig, hogy megéri-e. Hogy egy kicsit többet gondolj magadra. Hogy jobban szeresd magad.

Mérleg

Leginkább egy kis kényeztetésre vágysz. Mindig magadon spórolsz, pedig neked néha te is megérdemelsz egy kis luxust vagy egy kis kényeztetést. Vedd meg azt a puha sálat!

Skorpió

Önszeretetre vágysz. Megérdemled, hogy amikor tükörbe nézel, tetszen, amit látsz. Megérdemled, hogy magabiztosan érezd magad a bőrödben, mert nagyon értékes ember vagy. Jó lenne picit megállni és értékelni magadat.

Nyilas

Legjobban a biztonságra vágysz. Hogy szeretve érezd magad. Hogy azt érezd, pont ott vagy, ahol lenned kell, azzal az emberrel, aki megérdemli az idődet és energiádat.

Bak

Nincs kérdés: egy finom ölelésre vágysz. Az elmúlt időszak igen stresszes volt és nagy szükséged van arra, hogy a körülötted lévő emberek éreztessék veled, hogy mennyire szeretnek. Azok az emberek, akiknek mindig a legjobbat adod magadból. Azok, akik tudják, hogy milyen szerencsések, hogy ismerhetnek téged.

Vízöntő

Arra vágysz, hogy valóra váltsd az álmaidat. Annyit dolgoztál már rajta, hogy igazán megérdemled. Már csak egy egész kicsit erőfeszítés kell és már ott is vagy: eléred, amire mindig is vágytál.

Halak

Egy finom italra vágysz. És arra, hogy hátradőlj és koccints a legjobb barátaiddal. Arra a pillanatra, amikor a sok feszültség után, végre lazíthatsz egyet. Hívd fel a barátaidat és szervezzetek egy találkozót!

No Comments