10 őszi asztaldekoráció, amit már holnap meg akarsz csinálni

Dobd fel te is az otthonod ezekkel az egyszerű, ám de annál ötletesebb dekorációkkal!

Az ősz olyan hangulatos, hogy minden pillanatát érdemes megragadni és kihasználni. A következő ötletekkel pedig lakásodba is becsempészheted:

Mérlegen a dekoráció:

Fogj néhány dísztököt, egy befőttesüveget, egy kis darab zsákvásznat, amelyet az üvegre körbe ragasztva, máris nem csak egy szuper mécsesed lesz, hanem egy igazán egyedi őszi dekorációd is.

Tökbe ültetve:

Az idei év egyik legnagyobb slágere a tök, mint cserép, amelyben egyszerűen zseniálisan mutatnak a sokféle pozsgások.

Üvegbúra alatt:

Néhány használaton kívüli süteményes búra alatt remekül mutatnak a száraz búzalakászok.

Erdei kompozíció:

Az őszi kirándulások alkalmával gyűjtögetett terméseket néhány dísztökkel és eukaliptusz levéllel kiegészítve gyorsan hangulatos asztaldíszt varázsolhatsz.

Régi dobozokkal:

Semmiképp ne dobd ki a régi rozsdás kávés vagy piros paprikás fémdobozokat, mert vázaként tökéletes őszi hangulatot tudnak teremteni.

Lustáknak:

A világ legegyszerűbb és leggyorsabb őszi asztaldísze úgy készül, hogy a zöldségesnél veszel különböző formájú és színű dísztököket és egy tálba halmozod őket. Ennyi és nem több…

Almahegyek:

A szekrényben unatkozó tortaállvány tökéletes része lehet az őszi dekornak. Már csak néhány gyertya kell és pompás lesz az összhatás.

Száraz virágokkal:

Száraz virágok, őszi bogyók, tobozok és termések….Ennél több nem is kell.

A monokróm szerelmeseinek:

A szürke mindig jó választás, akár még egy dekoráció esetében is. Nem is kell hozzá más, mint néhány egyszerű természetes darab, egy finom őszi illatgyertya és máris kész a hangulat.

Nézd meg ezt is:

No Comments