Természetes hatóanyagokkal a ragyogó mosolyért

Vegán, állatkísérletmentes, natúr arcápolókat használsz? Netán a dezodorod is alumíniummentes? Remek, jó úton haladsz, ami a természetes szépségápolást illeti, de arra gondoltál már, hogy a fogaid egészségét és természetes hatóanyagokkal próbáld meg megóvni? Ha még leragadtál a hagyományos fogkrémeknél és szájvizeknél, most mutatunk 4 remek alternatívát, amire lecserélheted őket!

MAGISTER PRODUCTS COOLKISS SZÁJÖBLÍTŐ

Rögtön egy olyan magyar termékkel kezdjük, amely 7 különféle gyógynövény erejét egyesíti a friss és üde lehelet érdekében. Ugyan ez egy alkoholos szájöblítő, ne ijedjetek meg tőle, hiszen remekül fertőtlenít és antibakteriális hatással rendelkezik.

COCONUTOIL SMILE AJÁNDÉKCSOMAG

Bár még (viszonylag) messze a Karácsony, máris itt egy szuper ajándékötlet: ez a csomag kétféle bio fogport (ami a fogkrémet helyettesíti), egy bio szájvizet és egy környezetbarát bambusz fogkefét tartalmaz. A termékek az aktív szén, a kókuszolaj és a matcha tea fehérítő hatását maxolják ki.

VERA NATURA GYÓGYNÖVÉNYES FOGKRÉM ECHINACEÁVAL

Ez a kissé nehezen lebetűzhető, érdekes hangzású összetevő valójában egy hasznos gyógynövény kivonat, ami segít fenntartani az egészséges szájflórát. Az újrahasznosítható üvegben a legkíméletesebben radírozó szemcsék lapulnak meg, amelyek mégis hatékonyan tisztítják meg a fogakat.

SCHMIDT’S COCONUT + LIME TERMÉSZETES FOGKRÉM

Igazi frissítő kombináció egyesül ebben a fog – és fogínykímélő fogkrémben, ami nem tartalmaz fluoridokat.

No Comments