Íme a *legfélelmetesebb* halloweeni dekoráció, amitől mindenki meg fog ijedni, ha elkészíted idén (mondjuk hogy csináld)!

Hamarosan Halloween, amit egyre többen és többen tartanak meg itthon is. Igen, mi is szeretünk borzongatni, úgyhogy hoztunk egy igazán rémísztő dekorációt, amihez néhány hozzávaló kell, a hatás pedig garantált.

Október végéhez közeledve ellepik a kertes házakat a töklámpások, a csontváz emberek, és a műpókhálók. Ha te is dekorálod a bejárati ajtódat, házadat, vagy kertedet, akkor a következő ötlet nagyot fog szólni.

Megmutatjuk ugyanis, hogy hogy készítheted el a műpókokat, amiket aztán a házadra, vagy éppen a bejárati ajtódba, esetleg a kerti bútorokra aggatsz.

Amire szükséged lesz: ragasztópisztoly, habgolyók különböző méretben, műszőrme, vékony drót, és fekete habszivacs.

A habgolyókból akkorát érdemes venni a hobbi boltban, amennyire szeretnéd, hogy a mindenki halálra rémüljön, aki a környékedre jön. Minél nagyobb a pók teste, annál nagyobb a riadalom. A nagyobb pókok testéhez érdemes félgömb alakú drótvázat venni (barkácsboltokban kaphatóak) és erre applikálni a többi hozzávalót, mint a műszőrt és a lábakat.

Íme a lépésről lépésre a művelet és a végeredmény!

A kisebb pókokhoz elég 2 gömb, némi műszőr, 4×2 drót és némi habszivacs
A drótra húzd fel a fekete habszivacsot. Hajtsuk vissza a lábakat, hogy élethűbbek legyenek a pókjaink!
A nagyobb pókok testéhez használjunk fémgömböt, ami félbevágunk. Ha még nagyobb pókot szeretnénk, akkor a fejük is lehet ilyen fémgömb.

És a végeredmény:

Wáááááááá! Azért az utolsó ház nagyon félelmetes így nem?

Még több halloweeni dekorációt szeretnél? Kattints!

No Comments