Az asztrológia szerint van remény: a 2021-es évünk jobb lesz, mint az idei

Az asztrológia nem csupán a csillagjegyeinkről, azok jellemzőinkről és a horoszkópjainkról szól. Visszanézhetjük az asztrológiai tranzitokat a történelem során, és összehasonlíthatjuk őket a jelenlegi helyzettel abban a reményben, hogy megértsük, mi a fene folyik itt.

Az asztrológiai átmenetek követése segít nekünk a döntéseinkben. Nem arról van szó, hogy a bolygók irányítanak minket, hanem sokkal inkább arról, hogy fel lehet használni őket a jövő megjósolására.

Ha asztrológiai tranzitokat nézünk, az olyan, mintha kozmikus időjárás-előrejelzést kapnánk. Innen kiválaszthatjuk a továbblépés módját. Ha tudjuk, hogy eső lesz, akkor viszünk magunkkal esernyőt, hogy ne ázzunk el.

A 2020-as év enyhén szólva is döcögős volt. Egész évben nehéz bolygók ütköztek egymással és gyűltek össze a Bak csillagjegy alatt. A Bak a struktúráról, a rendszerekről és a felépítésről szól. A Szaturnusz, a Jupiter és a Plútó ezen területek újjáépítésén dolgozik. Ha a 2020-as évhez hozzá kéne rendelni egy dalt, akkor az Miley Cyrus Wrecking Ball című dala lenne.

2020 intenzív és nem könnyű év volt a legtöbb ember számára. Különösen azoknak okozott gondot, akik empatikusak, érzékenyek és törődnek másokkal. A szívünk szakadt meg az igazságtalanságtól, az egyensúlyhiánytól ezekben az időkben.

Sokszor éreztük úgy, hogy nincs remény, sokszor éreztük magunkat kimerültnek és zavartnak. De az asztrológia szerint van remény!

Kíváncsi vagy, hogy mi vár rád 2021-ben? Az asztrológusok megmondják!

Itt van rögtön 2 ok arra, hogy várjuk az év végét:

1. Decemberi teljes napfogyatkozás a Nyilasban

A napfogyatkozás energiája egyenesen jut el minden emberhez. Olyan ez, mint egy gyorsvonat, amely közvetlenül az úti céljainkhoz visz minket, amikor felszállunk rá. A napfogyatkozás akkor következik be, amikor a Nap, a Föld és a Hold igazodik. Ez a Napfogyatkozás a Nyilasban áll össze most és ez a csillagjegy a lehetőségeinkről szól.

A lehetetlen szó egyértelműen kimondhatja, hogy lehetséges minden, és ez passzol a Nyilas energiáihoz, ami a tanulásról, bővítésről és kalandozásról szól. A Nyilas szabad szellem és hajlandó sok újdonságot kipróbálni.

Ráadásul ez a Napfogyatkozás csatlakozik a Galaktikus Központhoz.

A Galaktikus Központ éppen az, aminek hangzik – galaxisunk középpontja. Amikor ez az energia aktiválódik, például a decemberi Napfogyatkozás idején, akkor ez a kozmikus tudat sok embernek nyitja majd fel a szemét. Lehet, hogy tiédet is!

Ez a Napfogyatkozás arra emlékeztet minket, hogy nézzünk fel az éjszakai égboltra, és emlékezzünk arra, hogy a fizikai valóságnál több is van az életben. Meghívás arra, hogy megnyissuk szívünket és elménket. Akik álmodozók, és vágynak a misztikusság felfedezésére, azok lelkét kielegíti ez az energia, ami ekkor jelen lesz. A legnagyobb álmok válhatnak valóra, ráadásul az optimizmus ekkora úgy fog szállni, mint a levegőben az oxigén.

2. A “Nagy Összekapcsolódás”

Körülbelül egy héttel a Napfogyatkozás után a Jupiter és a Szaturnusz összeáll a Vízöntőben. Amikor ez a két bolygó összefog, azt az asztrológusok csak „Nagy Összekapcsolódásnak” hívják.

A Szaturnusz uralja a fizikai valóságot, ami azt jelenti, hogy az energia a való világban játszódik le. A Jupiter a jó szerencsét, a potenciált és egy adag szerencsét jelent az életünkben. Amikor ez a kettő összeáll, akkor megnyilvánul a lehetőség.

A Vízöntő energiája a kollektíváról, a közösségről és a nagyobb jóról szól, ennek anatómiája olyan, mint egy méhkas. Az összes méhnek közös célja van, közösen dolgoznak. Az emberiség olyan lesz, mint a méhek. A Nagy Összekapcsolódás megalapozza, hogy az emberek könnyebben csapatmunkát vállaljanak, kapcsolódjanak egymáshoz az együttműködés jövője érdekében.

Ez a bolygóállás legutóbb az 1400-as évek elején volt, ez pedig egy sötét korszaknak a végét jelentette, miután kezdetét vette a reneszánsz, és olyan hősök tűntek fel mint Jeanne d’Arc, a híres harcos nő.

A reneszánsz környékén megnőtt azon emberek száma, akik önmagukban gondolkodtak és azt hitték, hogy életük értelmet nyer. Felbukkantak a művészek, és az egyének elkezdték kifejezni a kreativitásukat.
A tudományos felfedezések új gondolkodásmódhoz vezettek, és a humanizmus ösztönözte a vallásokhoz hasonló hatóságok felvetését.

Az emberek megtanultak írni és olvasni, ami arra késztette őket, hogy maguk gondolkodjanak. Végül a reneszánsz megváltoztatta az emberek magatartását és a körülöttük lévő világot.

Láthatunk hasonlóságokat akkor és most között?

Jelenleg a világ elég sötétnek tűnik. Számos változás előtt állunk. A vírus és az egyenlőtlenségek komolyan érintik a világot. Most is tombolnak olyan csapások, amik miatt a társadalmi osztályok között nagy különbségek vannak.

A Vízöntő idén decemberi nagy együttállása kollektív fordulópont. Ez egy újjászületés. A reneszánsz néhány évszázadig tartott, így ez a váltás nem lesz feltétlenül gyors, de itt van és hamarosan elérkezik.

2021 újrakezdés lesz, és a jelenlegi sötét idők idővel eloszlanak majd. Szánj időt arra, hogy szelíd leszel és türelmes magaddal szemben. Izgalmas energiák fognak áramlani decembertől, de addig elengedhetetlen az öngondoskodás és az együttérzés. Hamarosan eljön a fény, legyőzi a sötétséget és a világ fényeskedni fog!

forrás

Ez is érdekelhet:

Ezt olvastad már?


No Comments