Ez történik, amikor a csillagjegyek (végre) megtalálják az örök szerelmüket

Az igazi szerelem minden csillagjegyet másként változtat meg. Van aki feladja az exei kergetését, van aki teljesen új hobbikat próbál ki az új szerelme miatt. Kíváncsi vagy, hogy te milyen vagy, amikor rátalálsz a Nagy Ő-re? Íme a válasz!

Kos

A Kos ha megtalálja a Nagy Őt, akkor abbahagyja az exeinek hívogatását, amikor magányosnak érzi magát. A Kosok bíznak abban, hogy az exeik még gondolnak rájuk, így ezt a bizalmat végre egy új kapcsolatba fektetheted.

Tanács: Ha ezen felül tudsz kerülni, akkor ez azt jelenti, hogy végre megtaláltad azt a személyt, akit senki sem pótolhat, és akivel nem gondolsz soha többé a múltadra.

Bika

Amikor a Bika megtalálja a neki teremtett embert, akkor abbahagyja a szívének szoros lakat alatt való őrzést. A csillagjegy szülöttei ugyanis azt hiszik, hogy bántani fogják őket, ahogy korábban mások tették velük.

Tanács: Viszont ahhoz, hogy találkozz az igazi szerelemmel, a szívedet fel kell oldalnod. Csak azt engedd be, aki arra érdemes! Bontsd le a falakat, hogy a megfelelő ember besétálhasson a szíved közepébe.

Ikrek

Amikor megtalálja az Ikrek a Nagy Őt, akkor teljesen biztos abban, hogy mit akar. Egyébként is határozottak, de amikor szeretnek valamit, akkor elég gyorsan képes elköteleződni.

Tanács: Engedd el a kétélyeket! Most sok kérdésedre nem is érdekel a válasz, mert csak az lebeg majd a szemed előtt, hogy megtaláltad a társadat, akivel maradandót alkothatsz.

Rák

Amikor a Rák rátalál az örök szerelmére, akkor az a valaki valószínűleg nem a belső körébe tartozik. Ezt a személyt biztos, hogy nem ismerik még régóta, de ahhoz, hogy beengedjék a belső körükbe, ahhoz meg kell nyílniuk.

Tanács: Az új emberekkel való ismerkedés félelmetes lehet számodra, de amikor végre adsz egy új esélyt valakinek, akkor rájössz, hogy az nagyon megéri, mert örök szerelem lehet belőle.

Oroszlán

Ha az Oroszlán rátalál a Nagy Ő-re, akkor csökken az állandó késztetésre, hogy ő legyen a figyelem középppontjában. Amikor ez az ember viszont szereti őt, és minden vágyát kielégíti, akkor az Oroszlánnak már nem kell a mások figyelme.

Tanács: Figyelj néha másokra is, nagy csak magadra!

Szűz

Amikor a Szűz rálel az igazi szerelmére, akkor végre elkezd önmagában hinni és abban a képességében, hogy szerethetik őt is, és ő is képes szeretet adni. A Szüzek keményen bánnak önmagukkal, mert azt hiszik, hogy nem méltóak a szeretetre, pedig ez nincs így.

Tanács: Amikor eljön a Nagy Ő, akkor ne legyél kemény magaddal, engedd meg a szerelem érzését!

Mérleg

Amikor a Mérleg rátalál a Nagy Ő-re, akkor rájön, hogy az élet nem mindig igazságos. A csillagjegy szülöttje rájön, hogy a szakítások fájnak, az emberek bármilyen okból távozhatnak az életükből, és semmi értelme olyan békére vágyni, amit nemet lehet megszerezni.

Tanács: El kell engedned azokat az embereket, akik igazságtalnok voltak a szíveddel, és legyél nyitott arra az új emberekre, mert megtalálod a személyt, aki kedvesen bánik veled.

Skorpió

Amikor a Skorpió megtalálja a nagy szerelmét, akkor elkezdi elfogadni, hogy nem mindenki olyan őszinte, mint ő, és nem mindenki tudja kezelni olyan jól az igazságot mint ő. Az őszinteség akkor is segít, amikor fáj, de nem mindenki viseli olyan jól ezt.

Tanács: Légy türelmes, főleg az érzékeny emberekkel szemben, mert a Nagy Ő is ilyen ember közül kerülhet ki.

Nyilas

Ha megtalálják a Nagy Őt, akkor abbahagyják az üres ígéreteik szajkózását, amiket úgysem tudnak teljesíteni. A Nyilasok csodálatos nagy álmokat tudnak álmodni, de a szerelem visszarántja őket a földre, és az a bizonyos személy ott is tarthatja őket.

Tanács: Kalandozz, fedezd fel a világ különböző szegleteit, de ne ígérd meg valakinek a világot, ha nem tudod ezt vállalni. A nagy szerelmed nem várja el tőled a világot, csak azt akarja tudni, hogy ott leszel-e, amikor a legnagyobb szüksége lesz rád!

Bak

Amikor a Bak megtalálja a Nagy Őt, akkor abbahagyja azt a szokását, hogy a legrosszabbat várja el az emberektől, mert az exei bántották.

Tanács: Szereted a függetlenségedet, és azt hiszed, ha megosztod az életed másokkal, akkor ezt elveszíted. A párkapcsolat nem jelent függőséget, hanem bizalmat, erőfeszítést, és kiszolgáltatottságot. Tehát bízz meg a párodban, és legyél sebezhető.

Vízöntő

Amikor a csillagjegy szülöttje megtalálja a tökéletes partnert, akkor elfogadja, hogy időnként bebizonyosodhat, hogy ő sem tévedhetetlen. A Vízöntők értelmiségiek, és nincs türelmük az ostobaságra, és a tudatlanságra.

Tanács: Amikor találkozol valakivel, aki ugyanolyan intellektuális mint te, akkor egy-két érved engedd el. Nem lehet mindig igazad, és nem mindig tudsz győzni. Különösen a kapcsolatokban.

Halak

Amikor a Halak rálel a Nagy Ő-re, akkor végre felhagy azzal, hogy olyan emberekkel törődjön, akik a legkevésbé sem érdemlik meg ezt.

Tanács: Az egyoldalú szerelem helyett végre jön az igazi szerelem, így végre ugyanannyi szeretet fogsz kapni, amennyit te adsz. Ne félj ettől, hidd el ez nagyon jó lesz!

Ezt olvastad már?


No Comments