Izgalmas és eseménydús lesz 2020 novembere – mondjuk a havi horoszkópot!

Itt a havi horoszkóp, amiből minden csillagjegy megtudhatja, hogy mi vár rá novemberben.

Akciódús hónap elé nézünk, és ez rögtön azzal kezdődik, hogy a Merkúr retrográdja november 3-án véget ér. A Merkúr november 10-ig a józan Mérlegben tartózkodik, így igazságosságra, egyenlőségre és az integritásra összpontosító beszélgetésekre készülhetünk. 10-e után a Merkúr belép a Skorpióba, amely titkokat hoz a mindennapjainkba, de arra is ösztönöz, hogy bízzunk az ösztöneinkben. 13-án lendületet kapunk, amikor a Mars retrográdja véget ér, a gyors és dühös Kosban fokozódni fog az energiánk, a libidónk és indulataink is. A Kosban lévő Mars előrelendíthet minket, legyen szó bármilyen dologról is.

15-e után az újhold jóvoltából a Skorpió hava arra kényszerít minket, hogy mélyen magunkba nézzünk és ott bátorságot találjunk, és megküzdjünk a legnagyobb félelmeinkkel. A Vénusz 21-én kerül egy vonalba a Skorpióval, így a Nyilas szezonja felé az izgalom, és az igazság lesz az életünk mozgatórugója. Mivel a Nyilas jel mélyen hisz a hiedelmekben, valamint az erkölcsileg helyes cselekedetekben, ez az időszak sokaknál azt jelenti, hogy megtapasztalják, hogy milyen érzés azért harcolni, amiben hisz.

A hónap egy crescendóval zárul, amely egy erőteljes Holdfogyatkozással stimulálja az Ikreket november 30-án. Mivel a napfogyatkozások a változások kozmikus előhírnökei, arra kell számítanunk, hogy ez a napfogyatkozás megdöbbentő titkot és információkat tár fel, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy alakítsunk a jövőnkön.

És most nézzük, hogy csillagjegyenként kire mi vár!

Kos

Újra visszatérsz a harcos és szenvedélyes énedhez, ehhez kellő energiát kapsz novemberben. Most tisztába kerülsz azzal, hogy miért lesz érdemes harcolnod. Keresed a lehetőségeid a karrieredben és a pénzügyi lehetőségeidben. Az intimitás most elmélyülhet a párod és közted, de ne zárkózz el közben az őszinteségtől. Az ötleteid, tanulmányaid írása most a csúcsra juttathatnak, hiszen ez az időszak tökéletes ezek kiteljesítésére.

Bika

Szerződéssel, partnerséggel vagy tárgyalással most meg tudod könnyíteni az életed nehéz lépéseit. Egy új lehetőséget is kínál most az élet számodra egy ismerősödön keresztül. Ez lehet egy ajánlat valakivel egy együttműködésre is. A szerelemben készen állsz arra, hogy jelentős lépésre szánd el magad egy különleges emberrel. Csak légy tisztában azzal, hogy mit és kit szeretnél, mert ez most nagyon fontos időszak.

Ikrek

Ha a dolgok homályosnak tűnnek a céljaid és a megvalósításuk szempontjából, akkor most novemberben a köd ki fog tisztulni és kezd megvalósulni minden, ha pontos lépésekben haladsz. A november fordulópontot jelent az életedben, keresd meg a módját, hogy megalapozott és koncentrált legyél a mindennapjaidban. Kezd azzal, hogy az öröm érzését rendszeres gyakorlattá teszed az életedben (hálanapló, örömteli hobbi gyakorlása, sport stb).

Rák

Ebben a hónapban olyan időszakban vagy, amikor a céljaidat végre megtalálod, és készen állhatsz egy komoly karrierlehetőségre is. Kreatív tehetséged szinte felrobban, és érdemes követned a szíved most. A szerelmi életedre vonatkozólag is lesznek ígéretes fejlemények. Időközben kiderülhet egy titok is, ami arra késztet, hogy felold a félelmeidet, amihez régóta ragaszkodsz már.

Oroszlán

Visszatér a lelkesedésed, ez segít abban, hogy bizakodóbb legyél a jövő iránt, miközben arra ösztönöz, hogy dolgozz annak alakításában. Előfordulhat, hogy most is vágyakozol a tudás iránt, így ez a hónap remek alkalom arra, hogy beiratkozz egy iskolába vagy elkezdj egy tanfolyamot. Az otthon és a család is a figyelmed központjában kerül, és készen is állsz arra, hogy költözz, vagy bővítsd a családodat. Számíthatsz novemberben arra, hogy a szövetségeiddel való kapcsolatod megváltozik.

Szűz

Most, hogy van elképzelésed arról, hogy hol és hogyan éltél gyerekként, ez arra ösztönöz, hogy visszalépj egy kicsit a múltadba. Megteheted most, hogy hirtelen befejezz egy érzelmi összefonódást (szakítás), és szembeszállhatsz a legrosszabb félelmeiddel, megtisztíthatod a pénzügyeidet, és felismerheted, hogy mennyi tehetséged van. Novemberben a szakértelmed segítségével további lehetőségeket aknázhatsz ki.

Mérleg

A november lehetőséget kínál arra, hogy változtass a pénzügyeiden. Itt az ideje, hogy együttműködj, vagy tanulj olyan emberektől, akik pozitív módon ösztönözhetnek. Néhány Mérleg lehetőséget talál arra, hogy kiadjon egy könyvet, tanulmányt vagy éppen az oktatásban jeleskedhetnek. Novemberben készen állhatsz arra is, hogy néhány embernek kiadd az útját, és most tisztázhatod az értékeidet és önbecsülésedet is.

Skorpió

Novemberben csökkeni fognak a frusztrációid, több mindenben zöld lámpát kaphatsz. Ha szükséged van segítségre, akkor itt az alkalom, hogy most kérj és kapj is. A kapcsolattartás és a másokkal való kommunikáció könnyebbé válik, ráadásul valaki közeledésének most nem tudsz majd ellenállni. A pénzügyeidre azonban figyelj közben, mert hajlamos lehetsz elszórni a munkád gyümölcsét.

Nyilas

Az álmok valóra válhatnak, és ebben a hónapban megtalálhatod azt a motivációt, amellyel ezt be is válthatod. A kreatív szikrád is visszatér, ami izgalmas lehetőségekhez vezet. Amikor kreatív és játékos vagy, akkor szexuálisan is nyitottabb vagy ezáltal, így be is vonzhatsz valakit a hálódba, de érdemes átgondolnod a dolgokat vele, mielőtt beleugranál egy kapcsolatba.

Bak

Ez a hónap meglehetősen érzelmes lehet számodra, különösen ha ragaszkodsz valamihez a múltadban. A november a katartikus felszabadulásodnak a hónapja lesz számodra. Új célok felé haladhatsz, és jobb barátságokat is kiépíthetsz most. A pénz és a jó hírneved is emelkedő szakaszba lép, viszont az egészséged (lelki és testi) érdekében érdemes változtatnod, vagy fejlesztésbe kezdeni, hogy ez hosszú távon a javadra váljon.

Vízöntő

Készülj fel az áttörésre, különösen akkor, ha céljaidat vagy a karriered alakítanád. Ha most valamelyik irányba mennél, akkor megkapod a kezdő lökést. Ha nyugtalan vagy esetleg szorongó vagy, akkor a barátaid most felajánlják a segítségüket, de a saját kis kirakósod darabjait neked kell a helyére illesztened. A szerelmi életed izgalmassá válik novemberben, nem fogsz unatkozni egyáltalán.

Halak

Valami, amiért keményen dolgoztál, most megtérül novemberben. Ez újjáéleszi az önbizalmadat is. Most egy olyan ajtó is kinyílik számodra, amely korábban zárva volt. Ne felejtsd el, hogy ez csak akkor sikerülhet, ha te is kezdeményezel. Az otthonoddal és a családoddal kapcsolatban változás következhet be, de ez most gyarapodást jelent.

Ezt olvastad már?


No Comments