A Coca-Cola karácsonyi reklámjától te is elmorzsolsz néhány könnycseppet

2020-ban is érzelmesre sikerült a cég karácsonyi reklámja, amit mától kezdve játszanak a tévék. Ráadásul a reklámfilmet a híres Oscar-díjas Taika Waititi készítette el.

Garantáljuk, hogy téged is meghat majd a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmje. A cég minden évben elkészít egy reklámfilmet, amivel az ünnepre hangolja az embereket. Idén sincs ez másként, hiszen talán 2020-ban még fontosabb a család, az együtt töltött idő, és a szeretet.

Idén egy híres rendezőt kértek fel a reklám elkészítésére. Taika Waititi tavaly a Jojo nyuszi című filmmel több Oscar-díjat is bezsebelt, de ő készítette el Marvel univerzum Thor: Ragnarok című filmjét is és a készülő új Csillagok háborúja című filmet is ő rendezi. Mozifilmes múlttal pedig milyen is lehetne egy reklámfilm? Izgalmas, monumentális és egyben felemelő!

A karácsonyi reklámban egy édesapát láthatunk, akinek kislánya ad egy levelet ami a Mikulásnak szól, hogy adja postára. Az apa természetesen lemarad a postáról, de mindent megtesz, hogy a levél eljusson az Északi sarkra. Nem áruljuk el a reklám végét, nézd meg gyorsan, de előtte készítsd oda a papírzsebkendőt, mert kelleni fog….

Ezt a reklámot is imádjuk!

No Comments