A fájdalom, amit érzel annak a férfinak a karjaiba vezet, akit neked szánt a sors

Egy megcsalás után drasztikusan megváltozik az életed. Ijedt és szkeptikus leszel. Aggódni fogsz minden férfi miatt, aki a megcsalást követően közeledik feléd.

A szíved megkeményedik, mert tudod, hogy amikor utoljára rá hallgattál, elárultak, felhasználtak és átvertek. Úgy tűnik, hogy sosem láttad a párod valódi szándékait. Nem vetted észre a jeleket.

Ezért magadat hibáztatod.

És persze félsz is, nehogy újra megtörténjen. Nehogy újra kárt tegyenek a nőiességedben. Nehogy újra megsemmisítsenek. A szíved mélyén persze vágysz egy társra, de a félelem miatt nem lépsz. Azt látod, hogy nincsenek normális férfiak.

Ez azonban tévedés.

Bár most úgy érzed, hogy minden férfi rossz, és soha senki nem fog úgy szeretni, ahogy megérdemelnéd, ez nem igaz. Csak egy illúzió, amit a fájdalom hívott életre.

Minden apró szívfájdalom egy legyintéssel közelebb visz ahhoz az emberhez, aki szíve minden szeretetével fog szeretni. Minden fájdalommorzsa annak a férfinak a karjaiba vezet, akit neked szánt a sors.

Ne félj hát a szívfájdalomtól.

Ne menekülj minden férfi elől, akit csak meglátsz, mert egyszer megtörtek. Minden alkalommal, amikor erős maradsz és kitartasz, tanulsz valamit önmagadról, az életről és a párkapcsolatokról. Valójában minden szívfájdalom álruhába bújt áldás.

A megcsalás is okkal történt.

Nem kell tovább azzal a férfival lenned, hiszen a nagy ő vár rád. Ne hagyd, hogy a sok béka hatással legyen az életedre és elzárjon a királyfitól.

Ő igenis létezik.

Téged akar!

És amint egymásra találtok, hálás leszel a megcsalásért és a sok zátonyra futott kapcsolatért is. Hiszen, ha még mindig azokban élnél, most nem tudnál az igaz szerelmeddel lenni. Azzal, aki odaadással, tisztán szeret.

Nem a szívfájdalom a baj, hanem az, ha miatta bezárod a szíved. Ne elégedj meg ennyivel! A herceged odakint van.

Ideje elindulni felé…

No Comments