A nőnek, aki szinte rögtön kötődni kezd egy férfihoz …

Nem vallott neked szerelmet, elég volt, hogy csupán kacérkodott veled. Odafigyelt rád. Kedves szavakat mondott neked. Te pedig máris szerelemre lobbantál iránta.

Amikor rád mosolygott, mindennek vége volt. Minden eldőlt. A szerelem olyan gyorsan uralta el a szívedet, hogy megakadályozni sem tudtad.

Jól érezted magadat vele, kötődni kezdtél hozzá. Ennyire gyorsan, mert miatta, tőle úgy érezted magad, ahogyan már nagyon régen nem. Úgy, ahogy elképzelted, úgy, ahogy álmodoztál róla. Kötődni kezdtél, mert szinte rögtön felismerted a tényt, érdemes beengedned az életedbe.

Láttál benne valamit. A hit újra fényre gyúlt a szívedben és a lelkedben. Ez a jövő? Annak ellenére, hogy a múltban olyan sok sérülést szedtél össze, még mindig van remény?

Hiszed, hogy neked is jár a boldogság és a szerelem. Hiszel a férfiakban, abban az elképzelésben, hogy találni fogsz valakit, aki tiszta szívből szeret és soha nem bántana meg.

És reméled, hogy ő az a személy.

Ő a csodálatos mosolyával, a kis ráncokkal a szeme sarkában, a hangos, gyermeki kacajával és gyönyörű szavaival, amelyek megrezegtetik a szíved húrjait. Reméled, hogy ő az, akivel új jövőt építhetsz.

Reménykedsz.

Annak ellenére is, hogy megkeményedett már a szíved. Hogy a végén talán újra összetörik, neked pedig az elejéről kell kezdened a gyógyulást.

Mégis…

A mosolya, a kedvessége és a vágy, hogy tartozz valakihez, új reményeket ébresztett benned. Persze te nem akartad ezt. Nem akartál olyan nővé válni, aki könnyen ragaszkodni kezd egy férfihoz. Nem akarod a jövőt tervezgetni, mikor a jelened is olyan képlékeny.

De nem tehetsz róla.

Egyszerűen olyan vagy, amilyen, neki pedig sikerült levennie a lábadról. Ilyen az élet. Azért kezdtél olyan gyorsan ragaszkodni hozzá, azért lobbantál szerelemre pillanatok alatt, mert éhezed a figyelmet.

Imádod, ahogy megérint.

A tenyerét a hátadon, a homlokodra adott csókokat, a lopott összepillantásokat. Bensőséget akarsz. Kötődésre vágysz. Érezni akarod őt, a szerelmét.

Nem baj, ha könnyen esel szerelembe.

A szíved mélyén te is tudod, hogy megéri. Mert végül találni fogsz valakit, aki soha nem okoz neked csalódást, soha nem enged el, aki mellett boldognak és önfeledtnek érezheted magadat. Aki a csillagokig emel, aki mellett ragyoghatsz.

Hogy ő lesz-e az a férfi?

Csak egy módon derítheted ki… De máris kötődsz hozzá, akármit is hoz a jövő…

Ez is érdekelhet:

No Comments