6 ajándékötlet azoknak, akik teljesen odavannak az állatokért

Szerencsés az, akinek van legalább egy állatbolond ismerőse, mert igazán hálás dolog ajándékot venni neki.

Ha tudod szerettedről vagy barátodról, hogy odavan az állatokért, akkor az egy remek kiindulási pont az ajándékvásárlásnál. Íme néhány szuper ötlet, amellyel örömet szerezhetünk nekik:

Happy Beast Design fekhelyek

Adrienn egyedi és vidám kutyafekhelyei nem csak a kutyák számára remek ajándékok, de a gazdiknak is, mert egyben otthonuk vagány kiegészítői is lehetnek. Többféle méretben készülnek, így a legkisebbektől a legnagyobbakig minden kutyus kényelmesen szundikálhat rajtuk.
A párnák strapabíró anyagból készülnek, huzatuk levehető és mosógépben mosható sőt, még a belső párna is mehet a gépbe, ha valami történne…

Stampp Jewelry karkötő

Schall Eszter saját rajzaival kombinált játékos ékszerkollekciójába nagyon könnyen beleszeret az ember. Ezeknek az állítható sárgaréz karkötőknek például senki nem tud ellenállni, aki szereti az állatokat.

Pracli neszeszer

Csimpi, a kismajom imád belebújni a női táskákba és tulajdonképpen bármit tarthatunk benne a sminkcuccoktól kezdve a ceruzákig. Kedves és szerethető személyisége tökéletes barátja lesz bárkinek, aki szereti a praktikus dolgokat és a táskájában a rendet.

Erdei állatos ajtótámasz

Hűséges kis erdei barátai lehetnek ismerőseinknek ezek a mókás darabok. Szorgalmasan és kitartóan állnak majd a szobajtókban és alig várják, hogy mosolyt csaljanak az arcokra. Ja igen, azt majd elfelejtettük, hogy nem csak az ajtótámasztáshoz értenek, hanem a könyveket is ügyesen meg tudnak tartani…

Szizi Művek bögre

Állatbarátoknak a legkönnyebben állatbarátoknál tudunk ajándékot vásárolni. Ezért ha ilyen barátunkat vagy családtagunkat szeretnénk meglepni valamivel, akkor Ildikó kézzel festett porcelán bögréit mindenképpen érdemes számításba venni, akár kicsikről vagy egészen nagyokról legyen szó.

Tacskós fülbevaló

Manka boltjában minden kapható, aminek egy tacskórajongó örülni fog! Mi egyszerűen odavagyunk ezekért az egyedülálló grafikájú tacsis ékszerekért, amelyek stílusos kiegészítői lehetnek bármelyik ruhatárnak és remekül feldobják a napot.

No Comments