2021: add fel a régi önmagad, mert egy új korszak érkezik…

Minden évzárás egyben egy új időszak kezdete is. Ezt az évet a zavar, az emelkedés, a mély magány, az ébredés és a változás jellemezte. Ám egy korszak végére értünk, és valami új van a láthatáron.

Az emberiség életébe beköszöntött a kollektív ébredés időszak. Kénytelenek vagyunk megbékélni a ténnyel, hogy azok a rutinok, szokások és rendszerek, amelyeket felépítettünk magunknak a múltban, már nem szolgálják a hasznunkat.

Ebben az évben szinte mindenki átélt egy intenzív halál-és újjászületési ciklust. Egyéniségek, meggyőződések és ötletek estek szét, hulltak porba, majd épültek fel újra. Vagy legalábbis már megkezdődött az építkezés.

Ez a folyamat rendkívül nehéz.

Olyan ez, mint amikor a kígyónak el kell dobnia a régi bőrét, hogy az újjal élhessen tovább. Nekünk is el kell engednünk a régi önmagunkat, hogy egy új születhessen.

2021 pontosan ezt hozza el.

Ha van valami, amit még nem takarítottunk ki az életünkből, akkor most tegyük meg. Menjen, aminek mennie kell. Ha vannak változások, amiket nem léptünk meg, itt az idő. Ha vannak kapcsolatok, amiket nem zártunk le, már nem halogathatjuk tovább.

Ez az év alkalmat adott arra, hogy megvizsgáljuk, kik vagyunk valójában és mit szeretnénk elérni az életben. Rájöttünk, hogy meg kell lépnünk, sőt meg kell ugranunk bizonyos dolgokat ahhoz, hogy önmagunk legjobb verziójává váljunk.

Ha ez az év volt a katalizátor, akkor a jövő év a gyógyulás lesz.

2021 arra tanít meg minket, hogy ne keseregjünk a veszteségeink miatt, hanem fogadjuk be azt a sok újat, amely beérkezett az életünkbe. Kapcsolatokat, barátságokat, lehetőségeket, új munkahelyeket, karrierálmokat, célokat és vágyakat.

Ideje levedlenünk régi bőrünket, hogy az újjal élhessünk tovább.

Nincs már időnk.

Az életben minden eddigi történés erre a pillanatra készített fel minket. Ideje megugrani. Ideje, hogy azzá az önmagunkká váljunk, akikről mindig is álmodtunk.

A mögöttünk álló időszak megtanította, hogy az élet múlandó és törékeny. Pedig olyan természetesnek vesszük. Ideje hálásnak lennünk mindenért, amink van, és még a legapróbb dolgokban is meglátni a szépséget.

2021-ben gyógyulni fogunk.

És megtanuljuk értékelni azt, ami körülvesz.

Ez is érdekelhet:

No Comments