Üzenet a nőnek, aki mindenét odaadta, de csak fájdalmat kapott cserébe

Nincs rosszabb érzés annál, mint amikor a szeretett férfi megszűnik szeretni téged. Olyan, mintha a fájdalom szét akarná tépni a mellkasodat. Tehetetlen vagy és félsz, igaz? Úgy érzed, semmi sem áll az ellenőrzésed alatt, és bár te mindent megtettél, semmi sem volt elég jó…

Bármit megtettél volna érte. Jobban szeretted, mint bárki mást, de mégsem téged választott. Elvesztetted azt az embert, akiről úgy gondoltad, együtt élitek le az életeteket. Csak annyit akartál, hogy melletted maradjon és szeressen.

De nem így lett.

Elment. Maga mögött hagyott, mintha csak egy rossz emlék lennél, nem több. És talán így van jól. Hiszen nem úgy szeretett, ahogy megérdemelted volna. Sokkal többet tettél bele ebbe a kapcsolatba, mint ő. Sőt, mindenedet odaadtad, és nem kaptál érte semmit.

Csak fájdalmat.

Lehet, hogy szeretted, ő azonban kihasználta ezt.

Nem volt megbízható. Nem támogatott téged. Tényleg olyan partnert akarsz, aki nem tud odaadással és tiszta szívből szeretni? Aki nem tudja vállalni a felelősséget? Mi van, ha összekötitek az életeteket, aztán rád hárul a számlák fizetése és a házvezetés? Ha a legnagyobb nehézségek idején hagy el?

Lehet, hogy még nem látod, de elkerülted a golyót; elkerülted a katasztrófát.

Hidd el, te jártál a legjobban.

Nincs szükséged olyan férfira, aki nem úgy szeret, ahogy megérdemled. Nem jó döntés valaki olyannal lenned, aki nem bánik veled tisztelettel és türelemmel. Nem kellenek az önző, érzéketlen férfiak. Kösz, de elég volt!

Minden csalódás egyben tanulság is. Általa többé válhatsz. Megtanulod, mire van szükséged, mit keresel a partneredben, és milyen férfit kerülnél el jó messzire. Megtanulod meghúzni a határaidat, és ez a legjobb, amit önmagadért tehetsz.

Tudom, hogy most fáj.

De így a legjobb. Gondolj bele! Ha megiszol egy pohár mérget, nem válik vízzé a testedben, nem fogja oltani a szomjadat. Ilyen az a párkapcsolat is, amelyben te csak szenvedsz. Most hiányzik, és ez rendben is van. Hiszen csak nemrég sebzett meg.

Ugyanakkor a seb hamarosan megszűnik vérezni, bevarasodik, idővel pedig teljesen begyógyul.

Ez is érdekelhet:

No Comments