Amikor éjfél után keres, NE válaszolj neki…

Amikor éjfél után üzen neked, ne válaszolj neki. Nem számít az emoji, a könyörgés, az édes kis szavak, amiket összefűzve próbál meggyőzni arról, hogy érdekled. Nem számít, hogy egyetlenemnek, babynek vagy drágámnak hív, amikor ekkora fájdalmat okozott neked.

Amikor éjfél után üzen neked, ne adj egy pillanatot sem az idődből. Ha belemész a játszmájába, soha nem lesz vége. Ne add meg neki azt az elégedettséget, hogy válaszolsz vagy felveszed a telefont. Ha valóban érdekelnéd, akkor nemcsak éjfél után akarna beszélni veled, hanem mindig.

Sőt, akkor nem lenne szükség telefonra, mert melletted lenne.

Amikor éjfél után keres téged, inkább kapcsold ki a telefonodat. Ha kényelmesebb, némítsd le, tedd el magad mellől, csak ne válaszolj. Ne hagyd, hogy újra bemásszon az elmédbe, és úgy rángasson, ahogy neki jó. A hatalom a szavaiban van. Tudja, mit kell mondania ahhoz, hogy visszafogadd. Ezért kell elvágnod a kommunikáció lehetőségét.

Vedd vissza az erődet, amelyet megpróbál ellopni tőled!

Amikor éjfél után üzen neked, valójában nem jelentesz számára túl sokat. Csak egy név vagy a telefonban, akit kiszúrt magának. Lehetett volna ez bárki. Bármelyik másik lány. Most azonban téged pécézett ki. De ez nem több alkalmi érdeklődésnél.

Nem rólad szól.

Hanem róla.

Ha éjfél után keres, tudd, hogy valójában nem értékel téged. Egy röpke gondolat vagy a fejében. És ez fájdalmas. Ugyanakkor tudnod kell, hogy ha tényleg nem jelentesz számára semmit, akkor nincs is helye az életedben.

Amikor éjfél után üzen neked, ne válaszolj.

Válaszd önmagadat, és ragaszkodj az értékességedhez. A választásban rejlik a hatalmad. Dönthetsz másképp. Minden pillanat a döntéseinken múlik. Válaszd önmagadat, és tarts ki magad mellett. Tartozol ennyivel a nőnek, aki visszanéz rád a tükörből.

És emlékezz!

Néha nem mondani semmit erősebb bármely szónál.

No Comments