Üzenem az égieknek, hogy készen állok a csodákra!

Nem tudom, mit szán nekem az élet. Nem tudom, hogyan alakulnak az elkövetkezendő hónapok. De remélem, megkapom azt az erőt és türelmet, amire szükségem van ahhoz, hogy átvészeljem ezt az időszakot.

Nem tudom, meghallgatásra találnak-e az imáim. Azt sem, hogy az eseményekre, amelyek rám várnak, felkészültem-e egyáltalán.

Nem tudom, kapok-e némi pihenőidőt, vagy egy újabb nehéz feladat elé állítanak az égiek.

Igyekszem a lehető legjobb és legbölcsebb módon kezelni a bizonytalanságot. Megpróbálom nagyobb perspektívából látni az életemet, megérteni a nagyobb képet, követni a jeleket, amelyeket kapok. Viszont elismerem, hogy elfáradtam.

Fáradt az agyam. Fáradt a szívem. Fáradt a lelkem.

Elegem van, hogy folyton ugyanaz ismétlődik az életemben. Elegem van a mintákból és a leckékből. Elegem van az érzelmi hullámvasútból is.

Nem tudom, mit hoz a jövő, de igyekszem készen állni. Bárhogy is, de jól leszek. És számítok az égiekre, az univerzumra vagy hívjuk bárhogy. Számítok rá, hogy megkapom a támogatást.

Számítok a nagylelkűségre. Számítok a megbocsátásra. Számítok a kegyelemre. Számítok rá, hogy a kívánságaim végre teljesülnek. Szeretném, ha az életem végre varázslatos fordulatot venne.

Vágyom a békére és a stabilitásra. Készen állok a csodákra.

Nem tudom, megérted-e ezt, istenem. Azt sem, hogy ez vár-e rám vagy még meg kell tanulnom valamit, mielőtt szusszanhatok egyet. Én mégis számítok rá. Le akarom tenni végre a fájdalmat…

Őszintén… Én bízom benned. Tudom, hogy az élet nem okoz csalódást azoknak, akik tiszta szívvel hisznek benne.

Soha nem lehetek biztos a dolgok kimenetelében. Csak remélni tudom, hogy a sok nehézség után most végre valami jó jön. Hogy az angyalok végre válaszolnak az imáimra.

Bár fáradt vagyok, nincs semmi, amivel földre kényszeríthetnének. Mert megerősödtem. Kibírok egy újabb leckét.

Nem tudom mit rejt a jövőm, de biztos, hogy készen állok! Mert most már tudom, hogy akár egy szempillantás alatt is megváltozhat minden…

Ez is érdekelhet:

No Comments