7 szemléletformáló tanítás a szerelemről minden nőnek

Az első szerelemnél még nem tudjuk, aztán szépen, lassan, megtapasztaljuk. Mert a szerelem hatalmas tanító!

1. A szerelem a teljességet hozza el. Nem ríkat meg és nem érezteti veled, hogy nem vagy elég jó. Szerelemmel a szívedben mosolyogva ébredsz reggelente, dicsérettel halmozod el a tükörképedet és biztonságban érzed magadat. A szerelem nem a fájdalomról szól, hanem az újjászületésről.

2. A megfelelő ember mindig támogatni fog. Nem fog visszatartani és magához láncolni azért, mert attól fél, hogy az álmaid követése közben elveszít téged. Meg fog tenni mindent, hogy sikeres és boldog legyél. Még akkor is bátorítani fog, amikor kezded elveszíteni a reményt. Jobban hisz benned, mint bárki más.

3. A szerelem az utazásról szól, nem pedig a célról. Bármilyen szép is férjhez menni és családot alapítani, ne feledkezzünk el az ide vezető útról sem. Élvezd a kapcsolatot. A meleg öleléseket egy álomittas reggelen. A kényelmet a közös otthonotokban. A jövő tervezését. A szerelem megtanít a jelenben maradni és elveszni a pillanatban, ha hagyod.

4. A szerelem nem mindig pezsgő és robbanásszerű, olykor inkább békés és nyugodt. Elvárások nélküli. Jól bántok a másikkal hangulattól függetlenül. Mindig ott vagytok egymásnak és egymásért. Nincs sikoly az esőben és bódult szeretkezés az éjszakában, de ott van a megbecsülés, a kitartás és a teljes nyitottság a másik felé.

5. A kihívások nem feltétlenül löknek el egymástól. Ha a megfelelő emberrel vagy, még a nehézségek is közelebb hoznak. Nem leszel mindig elégedett a másikkal, de ha probléma adódik, akkor megbeszélitek. Megnyíltok egymás előtt, és elrendezitek a nehézségeket. Nem gyengül a kapcsolat, sokkal inkább erősödik.

6. A szerelemben ott a tér és a szabad akart. Nem töltötök együtt minden egyes percet, mert tudjátok, hogy kell a magánszféra. Jó kettesben lenni, de néha jó egyedül is. Lehet töltekezni egy ölelésből és egy forró csókból, de egy átolvasott és egyedül átborozgatott éjszakából is.

7. A szerelem néha igenis fáj. Még akkor is, ha elégedett vagy a kapcsolatoddal, lehetnek durva napok. Nem mindig leszel a legjobb hangulatban. Nem mindig fogsz egyetérteni a pároddal. Viszont soha nem szabad feladni a tiszteletet és átlépni a megbocsáthatatlan határokat. Hibázni lehet, de szokássá tenni a hibázást már nem szabad.

Olvasd el ezt is:

No Comments