Amikor életed szerelme belép a képbe, tudni fogod… Tényleg?

Honnan fogom tudni, hogy ő életem szerelme? – hangzik fel a kérdés nők között már sokadszorra a történelem kezdete óta. A válasz pedig kézenfekvő, ugyanakkor már kissé unalmas: „Egyszerűen tudni fogod…”.

Ezt a mondatot akár egy filmből is idézhettük volna. Vagy tényleg egy filmből való? Bárhogy is, a hátunk mögé dobálhatjuk. Az életben nem minden lineáris, olykor becsapnak a megérzéseinek és néha a jól bevált módszerek is cserben hagynak.

Ez van…

Ám az is igaz, hogy folyton kapunk útjelzőket, amelyek segíthetnek minket kiigazodni a labirintusban, amelyet a saját érzelmeinkből tákoltunk össze. Megesik, hogy nem vesszük észre őket. Úgy rohanunk el mellettük rózsaszín ködbe burkolózva, hogy ha kivernék a szemünket, sem érdekelne.

Pedig néha nem árt figyelni. Magunkat kíméljük meg a csalódásoktól, ha így teszünk.

Felismerni életünk szerelmét is csak így lehet. A nehézségekből tanulunk, a fejlődés pedig végül hozzá vezet el. És amikor megtörténik a találkozás, elkezdhetjük figyelni, hogyan alakul át a nő a tükörben ragyogóvá és önfeledtté. Életünk szerelme mellett ugyanis a legjobb önmagunkká válunk.

Ez az a tényező, ami valóban megmutathatja, ki a nagy ő. Nem a kémia. Nem az átszeretkezett éjszakák száma. Nem a fel-fellobbanó szenvedély.

Életünk szerelem az az ember, aki mellett álarcok és illúziók nélkül lehetünk. Nem kell szerepekbe kényszerítenünk önmagunkat, lehetünk, akik vagyunk. Ő pedig pont így szeret minket, nem akarja, hogy megváltozzunk.

Mellette szabadnak érezhetjük magunkat nőként. Megtehetünk mindent, amiről valaha is álmodtunk. Mert az egész kapcsolatot a természetesség, a tisztaság és az őszinteség jellemzi.

Ilyen az, amikor a nagy ő belép a képbe. Hirtelen minden fájdalom, szenvedés és ballépés elporlad, a könnyek felszáradnak, a viharfelhőket elfújja a szél. Történjék köztünk bármi, pontosan tudjuk, hogy az egymás iránt érzett szeretetnek köszönhetően semmi sem szakíthat szét minket.

Együtt fejlődünk. Együtt emelkedünk. Kihozzuk egymásból önmagunk legjobb verzióját.

No Comments