Maradj szingli, amíg rá nem lelsz arra a férfira, akivel egyszerűen minden jó

Maradj szingli addig, amíg nem találsz valakit, aki tudja mit akar. Valakit, aki játszmák nélkül akar kapcsolódni, tiszta őszinteségben. Valakit, aki felvállalja az érzéseit előtted, nem fél a kiszolgáltatottságtól.

Valakit, aki nem használ kifogásokat, nem lódít, nem hazudik és nem címkéz. Valakit, aki nem kockáztatja meg, hogy elveszítsen téged. Valakit, aki már a kezdetektől tudja, hogy téged akar.

Maradj szingli addig, amíg könnyűnek nem érzed magad, mint a lélegzet. Amíg nem jön az a férfi, aki pontosan tudja, mire van szüksége egy nőnek, ismeri szeretetnyelvedet és megtesz mindent annak érdekében, hogy mosolyt varázsoljon az arcodra.

Maradj szingli, amíg nem találsz valakit, aki értékel és megbecsül. Aki tesz azért, hogy érezd a szeretetét. Aki kifejezi magát neked, nem bújik el a felelősség elől.

Maradj szingli, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki soha nem hagyna kétségek között őrlődni. Aki minden nap emlékeztet, mennyire különleges vagy a számára. Valakit, akinek te vagy az első gondolata, amikor reggel felébred.

Valakit, aki tudja, mi tesz igazán boldoggá. Valakit, aki még egy fáradt nap után, az esőben is képes végigszelni a fél várost, csakhogy láthasson. Valakit, aki tesz azért, hogy felragyogtassa az arcod.

Maradj szingli addig, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki még a leghétköznapibb pillanatokat is kalanddá formálja. Valakit, aki imád összebújni veled a nap végén, a karjaiban tartani, amíg elalszol. Valakit, aki meghallgat, figyel rád és óv, mint a legféltettebb kincsét.

Maradj szingli addig, amíg meg nem találod azt a férfit, aki nem retten meg a szenvedélyes szerelemtől. Aki képes késő estig fennmaradni veled, ha sírsz, letörli a könnyeid és nem tűnik el szótlanul, amikor szükséged lenne rá.

Valakit, aki a hibáidat látva sem menekül el. Valakit, aki a legsötétebb órákban is fogja a kezed. Aki hagyja, hogy önmagad légy és kövesd az álmaidat.

Maradj szingli, amíg rá nem lelsz arra a férfira, akivel egyszerűen minden jó…

2 hozzászólás