Rakd rendbe a hajad – nyárvégi tunning a sérült hajnak

A sok kirándulás, az extrém száraz meleg, a természetes vizekben való fürdőzés mind-mind csodálatos nyári élmény, de ne felejtsük el, hogy egyúttal igénybevételt is jelentenek bőrünk és hajunk számára. Lassan készülnünk kell az őszre, ilyenkor nyár végén érdemes egy kicsit többet foglalkozni a hajkoronánkkal és felkészítenünk a hideg évszakokra. Mutatjuk, mit kenj rá az utolsó nyári napokon!

AVON ADVANCE TECHNIQUES HAJTÁPLÁLÓ, KÉTFÁZISÚ HAJSPRAY

Jó dolog, ha van egy hajtápláló spray a fürdőszobádban, hiszen csak néhány fújás kell és a könnyű permet szépen hidratálja a tincseket, anélkül, hogy elnehezítené, vagy zsírosítaná őket. Használhatod akár naponta többször is.

HERBARTING PIHE-PUHA HAJBALZSAM

Nem csak fogyasztani szeretjük a barackot, a magjából kinyert olaj rendkívül értékes hatóanyag különböző krémekben is. Most te is kipróbálhatod, mit tud, ha leadsz egy rendelést a márkánál, ugyanis rendelésed mellé ajándékba jár a puhaságot kölcsönző balzsam!

HERBSGARDEN SHIZEN PRÉMIUM NATÚR SAMPON

Ha a te hajad is gyorsan zsírosodik a nyári melegben és már nem találsz rá semmilyen megoldást, adj egy esélyt ennek a prémium kategóriás samponnak, ami csupa természetes hatóanyaggal ad luxus hajszalon érzetet és teszi dússá, élettel telivé a hajadat.

LUSH REVIVE HAJHIDRATÁLÓ

A Lush bővelkedik különleges termékekben, ez a hajhidratáló például kifejezetten göndör típusra készült, ami segít, hogy a nehezen kezelhető fürtök egészségesek maradjanak, ráadásul isteni illat leng majd körbe tőle.

MAGISTER PRODUCTS COPACA BANANA HAJMASZK

Ha te is nehezen engeded el a nyári életérzést, csempészd bele a rutinodba a banánt is tartalmazó hajmaszkot és kend fel minden hajmosás után, így táplálva tincseidet, ráadásul még az UV-sugárzás ellen is ellenállóbbá teszed őket.

A teszttermékeket a cégektől kaptuk kipróbálásra, így ez a cikk támogatott tartalomnak minősül.

No Comments