Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló – M / 3 db

Ft

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló nagyszerű helyettesítője az egyszer használatos műanyagfóliának, alufóliának. Belerakhatsz majdnem bármilyen élelmiszert, legyen az gyümölcs, zöldség, sajt, kolbász, szendvics, de lefedheted vele az ételt tartalmazó edényeket is.

A  Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagoló összetétele 100%-ban természetes anyagokból áll:   GOTS tanúsítvánnyal rendelkező biotextil, a méhek által előállított baktériumölő méhviasz, fertőtlenítő hatású jojobaolaj és természetes gyanta felhasználásával készül.

Használatával hozzájárulsz, a szeméttermelés csökkentése révén, környezetünk megóvásához.

A termék kiváló helyettesítője az egyszer használatos – és az egészségre bizonytalan hatással levő – megoldásoknak (alufólia, műanyagfólia), környezetbarát, nem termelsz vele szemetet és az étellel csak természetes anyag érintkezik.

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le.

A termék élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően egy év is lehet, így nem csak környezetvédelmi és egészségügyi szempontból előnyös az alkalmazása, de az ára is megtérül.

A termék eredeti ára: 2890 Ft

Elfogyott

Leírás

A szett tartalma:

3 darab 25*25 cm méretű Cibibee – Méhviaszos élelmiszercsomagoló

3 változatban, változatonként 2 különböző mintával

Megismernéd még jobban a Cibibee terméket? Ide kattints: https://www.cibi.hu/cibibee