LOADING

Type to search

Főoldal Szépítkezem

Ezen a héten ezt vedd: Soins ránctalanító krém és Mandarinos babafürdető

Share

A nyár vége felé hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a csodaszép barnaságunk kopni fog, a reggelek szürkék lesznek, jönnek a szeles, esős napok. Igen, tudjuk, hogy ezt a gondolatot a hátad közepére sem kívánod, ezért hoztunk egy csodaszert, ami ráadásul magyar.

A Soins termékekkel körülbelül egy éve találkoztam először és viszonylag gyorsan rendeltem is belőlük – aztán nagyjából az egész család. Viszonylag ritkán fordul elő, hogy minőség és ár ilyen kedvezően találkozik egymással, és nem a gagyi papírformát hozza, magyarul: a Soins jó áron, jó termékeket, természetes anyagokat kínál.

Ezt receptre írnám mindenkinek!

Ezt receptre írnám mindenkinek!

Elöljáróban csak annyit, hogy a bőröm kevert és bármilyen krémet használok nappal, reggelre biztos, hogy olajban úszik az arcom. Később persze megtudtam, hogy ez nagy valószínűséggel azért van, mert a parabént nem tudom feldolgozni (ki tudja?!) és ezt nagyon gyorsan jelzi is a bőröm.

Maradtak tehát a natúr kozmetikumok, amelyeknek összetevőjét nagyon alaposan meg kellett nézni.

Ezek pedig a ránctalanítónál így alakulnak: tisztított víz, damaszkuszi rózsavíz, ligetszépeolaj, sheavaj, jojobaolaj, rizsolaj, szkvalén, vadrózsaolaj, meggymagolaj, sárgabarackmagolaj, gránátalmamagolaj, allantoin, acmella, Q10, E vitamin, hialuronsav.

Kizárólag természetes anyagokból készülő ránctalanító krém

Kizárólag természetes anyagokból készülő ránctalanító krém

Később, egy vásár alkalmával volt szerencsém találkozni Budai Edinával, aki a Soins megalkotója, készítője, kereskedelmi igazgatója és mindenese egyben. Sok kérdésem volt hozzá, de a legfontosabb, hogy hol volt eddig?! Erre vártam, ezt kerestem. A vége a beszélgetésnek természetesen az lett, hogy a gyerekekre terelődött a szó (neki kettő, nekem egy) és panaszkodtam hosszan, hogy jó lenne egy olyan termék ami hozzáférhető áron nem teszi tönkre a babám bőrét.

Persze, hogy betáraztam egy Mandarinos Fürdőtejet…

Ez két dolog miatt is érdekes, nem igazából három miatt. Először is, a babafürdetők általában kellemetlen illatúak (tisztelet a kivételnek) de ezt imádom. És már jön is a második: én bizony ezzel mosom az arcom, ha tehetem.

(Magyarán a teljes Soins arckezelés nálam ebből a két termékből áll esténként…)

Harmadszor pedig több hónapra elég. Amikor pici baba volt a fiam a vizébe öntöttem a fürdetőből, most már úgy használjuk, mint egy tusfürdőt: alaposan bedörzsölöm vele, aztán leöblítem.

Mandarinos fürdetőtej

Mandarinos fürdetőtej

Nem tudok mást mondani tessék kipróbálni a Soins-t, mert ez tényleg az ami: természetes alapanyagokból készülő termék, tele fincsi alapanyagokkal, hozzáértéssel és szeretettel!

Itt a ránctalanító: http://soins.hu/index.php?id=ejszakai-ranctalanito

Itt pedig a babafürdető: http://soins.hu/index.php?id=baba-furdotej

Természetesen a popsikrém is bababőr barát!

Természetesen a popsikrém is bababőr barát!

Tags:

You Might also Like