LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal

Apu, kezdődik!, avagy reality show dömpinggel támad az ősz

Share

Az iskolakezdéssel együtt a tévék is magukhoz térnek, hogy újabb műsorfolyamokkal küzdjenek meg az áhított nézettségért. Hogy érdemes-e leülni elé, azt mindenki döntse el maga…

A közelmúlt trendjeinek megfelelően idén is elsősorban a tehetségkutatónak álcázott esztrádműsorok töltik majd ki az adásidő legnagyobb részét, de persze a reality show-k és a saját gyártású sorozatok rajongói is megkapják a magukét.

A zenés műsorok terén a TV2 készül a legnagyobb támadásra. Őszi műsorrendjük egyik alappillére a Sztárban sztár immáron negyedik évada, amelyben ismét az eredeti zsűri (Bereczki Zoltán, Liptai Claudia, Majka és Hajós András) véleményezi majd a tátogóshow produkcióit. Tudják, ez az a műsor, amelyben csatornaközeli celebek öltöznek be egy-egy jól ismert szupersztárnak és próbálják az igényes szórakoztatás jegyében lekoppintani azok emlékezetes műsorszámait.

Kép1

Az idei versenyzők: Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla, Radics Gigi, Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André valamint Veréb Tamás.

Akik a tátikánál többet várnak el egy énekestől, azoknak készül a Star Academy című beköltözős tehetségkutató, melyben a jövő sztárjaival ismerkedhetünk meg. A Big Brother és a Megasztár szerelemgyerekének is tekinthető műsorfolyam augusztus 27-én indul és elképesztően sokszor lesz képernyőn. A szombati monstre élő műsorok mellett másfél órás napi összefoglalókat is ad majd a csatorna, melyekben figyelemmel kísérhetjük a leendő szupersztárok szakmai fejlődését.

Persze az RTL Klub sem maradhat le a konkurencia mögött, ők idén ismét versenybe küldik a tavaly pihentetett X Faktort, amelyben a megújult zsűri továbbra is az év legjobban eladható hangját keresi majd. Ez alkalommal arról is a közönség dönthetett, hogy melyik mentor melyik kategória versenyzőit vezethesse győzelemre, s a készítők szerint ez csak egy a rengeteg újdonság közül, melyeket az új etap tartogat.

ddef64340b2fd03a6d385e616277f677

Az RTL II a Való világ legújabb, immáron nyolcadik szériáját szabadítja a reality műsorok rajongóira. A „Powered by Big Brother” alcímmel ellátott műsor a csatorna szerint a két korábbi, konkurens formátum legjobb momentumait elegyítő vadonatúj játék lesz, amelyben most is igazi egyéniségek próbálnak majd túlélni összezárva egy bekamerázott luxusvillában.

Akik a tévézéstől pedig épp azt remélik, hogy a csodadoboz segítségével kiszakadhatnak a való világból egy-egy röpke órácska erejéig, azoknak szól a Válótársak című heti sorozat új évada. A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt az RTL saját sorozata, amelyben többek közt a Stohl András és Balsai Móni által életre keltett Jakab családot szerette meg annyira a közönség, hogy ez az ősz se telhessen el nélkülük.

Valotarsak.2015_021

Aki a kábelcsatornák műsoraira esküszik, az valószínűleg nagyra értékeli, hogy az HBO saját gyártású sorozata, az Aranyélet is új részekkel folytatódik novembertől. Az Anger Zsolt és Ónodi Eszter nevével fémjelzett drámasorozat az alvilági kapcsolatokkal rendelkező példás családról nemcsak idehaza, de a környező országokban is igen népszerűnek bizonyult, szóval nem is lehetett kétséges a folytatás.

145975

(A szeptemberi sorozat indulásokkal egy későbbi bejegyzésben még foglalkozunk!)

Forrás:

http://tv2.hu/sztarban_sztar/

http://tv2.hu/star_academy/

http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor

http://rtl.hu/rtl2/valovilag

http://rtl.hu/rtlklub/valotarsak

http://www.hbo.hu/series/aranyelet/1

https://www.netflix.com/title/80109415

 

 

Tags:
Deákváry-Hák Vajk András

Igazi éjjeli bagoly, filmmániás, a díszdobozos kiadványok nagy rajongója. Végzettségét tekintve hasztalan bölcsész, aki napközben logisztikusnak álcázza magát. Kreatív energiáit az írásnak szenteli, miközben mindig mindenről megvan a véleménye. 100%-ig Pop Kid, akinek esze ágában sincsen felnőni.
Az alábbi címen léphetsz kapcsolatba vele: meamaxi@gmail.com.

  • 1