LOADING

Type to search

Családozom

Ezen a héten ezt vedd: Herbarting Babasampon koszmó ellen

Share

Sajnos sokan ismerjük, hogy milyen makacs a koszmó, amit eltávolítani, gyengéd megoldással szinte lehetetlen volt. Eddig. Figyelj! Nyereményjáték a cikkben!

Ha felelős édesanya vagy, bizony nem szívesen mosod meg a babád fejét olyan samponnal, ami kemikáliákat, kőolaj származékot tartalmaz.

Néhány napja kapható a HerbArting koszmó elleni babasampon, ami eltünteti a koszmót, de mindeközben a hajat sem teszi szárazzá. Alapja bio kamillából készült kamillafőzet, ami kényezteti a kicsik érzékeny bőrét. Elkészítéséhez a leglágyabb kókusztenzidet használtuk, amely a legkíméletesebb természetes habosító anyag. A finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj pedig puhítja és ápolja a bőrt.

A koszmó elleni védelemről a hozzáadott fűzfakivonat gondoskodik, ami egy természetes hámlasztó anyag, így képes a koszmót a baba fejbőréről eltávolítani. Viszont mivel nem erőteljes vegyi anyag, nem csípi a baba szemét és nem szárítja a haját, így az finom puha marad, és nem csomósodik össze.

Ráadásul ez a termék – mint a többi HerbArting termék sem – nem tartalmaz semmilyen illóolajat, így valóban egészen 0 hónapos kortól használhatod, és garantáltan nem fogja megzavarni a babád érzékeny szervezetét!

De a HerbArtingnál nem csak gyógynövényalapú bio babakozmetikumok készülnek, hanem szívesen meg is osztják Veled a tudásukat, hiszen nagyon fontos, hogy a mindennapokban is tudatosan zárjuk ki az ártó anyagokat.

Minden hónapban indítanak online Babaápolás természetesen tanfolyamot, és elérhető már a természetes takarítási módszerekről szóló receptes könyvük, a Bababarát takarítás ötlettár receptekkel.

Ha unod már, hogy havi szinten sok pénzt költesz tisztítószerekre vagy csak nem szeretnél olyan termékeket használni, amelyek tele vannak a babádra veszélyes anyagokkal, akkor ebben 13 receptet is találsz, ami segít Neked.

Az ötlettárból megtanulhatod, hogy hogyan oldd meg mindazokat a takarítási feladatokat, amik baba mellett a legfontosabbak.

herbarting

Megnézzük, hogy hogyan lehet természetes anyagokkal mosni, mosószert és mosóport készíteni, beszélünk a felmerülő foltok tisztításáról, arról, hogy mit tudnál használni kézi mosogatáshoz,  készítünk mosogatókapszulát gépi mosogatáshoz, és készítünk súrolókrémet. További tippeteket adunk a természetes takarításról!

Az ötlettár 2016 augusztus 31-ig -25% kedvezménnyel rendelhető meg a Herbarting weboldalán, itt: http://www.herbarting.hu/bababarat-takaritas

De 2 szerencsés olvasónk most meg is nyerheti!

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd az anyagot?

Válaszold meg a következő kérdést emailben a herbarting@gmail.com emailcíre:

Hány oldalas a Bababarát takarítás ötlettár?

Ide kattints az infókért: http://www.herbarting.hu/tanfolyamok/bababarat-takaritas

Ha érdekelnek a szakértői cikkek iratkozz fel a www.herbarting.hu oldalon!

A játék augusztus 30-ig tart és 2 nyertest sorsolunk!

Tags:

You Might also Like