LOADING

Type to search

Ez+az

Sztárok, akik lakótársak voltak

Share

A sulikezdés azt is jelenti, hogy a koleszba, albérletbe új szobatársak jönnek. Nincs ez másként a világ másik felén, Hollywoodban sem. Összeszedtük, hogy kik azok a sztárok, akik együtt laktak karrierjük kezdetén.

Ryan Gossling és Justin Timberlake

A Mickey Mouse Club forgatása idején Ryan édesanyja Kanadában dolgozott, így a fia Justin szüleire volt bízva. “Nagyjából fél évig lakott nálunk, így mi egy kicsit közelebbi barátságba kerültünk, mint a többiek.”

Matt Damon és Ben Affleck

A Good Will Hunting forgatókönyvét együtt írták, amiért később Oscar díjat is kaptak. A közös munka alatt közös lakást béreltek, és bár mióta mindkettőjüknek családja van kevesebbet látni őket együtt, még mindig jóban vannak.

Jonah Hill és Justin Long

Ennek a közös bérlésnek majdnem összeveszés lett a vége. “Néhány hónap után úgy veszekedtünk, mint az öreg házasok. Jonah mindent szétdobált a lakásban, én pedig takarítottam utána!” – meséli Justin. Szerencsére hamar rájöttek, hogy a barátság többet ér, mint, hogy spóroljanak a lakbéren.

Ali Larter és Amy Smart

Olaszországban találkoztak először, ahol mindketten modellként dolgoztak. Los Angelesben együtt béreltek lakást, amíg mindketten munkát kerestek. A filmes karrier egyébként Amy-nél indult be először, ő mutatta be barátnőjét néhány befolyásos embernek.

$ (1)

Jude Law és Ewan McGregor

Ők még ma is nagyon jó barátok – közös filmes cégük is van.

$ (2)

Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland

Az övék egy legendás barátság, több, mint három évig “lógtak” együtt. A lakásban rövid ideig vendég volt Sarah Jessica Parker is, aki Robert Downey barátnője volt akkoriban.

$ (3)

Danny DeVito és Michael Douglas

A hatvanas években éltek együtt New Yorkban. DeVito már akkor is Rhea Pearlmannel randizott (mai napig a felesége), Douglas viszont így mesél a régi időkről: “Nagyon izgalmas volt, sokszor raktam zoknit a kilincsre…”

Tommy Lee Jones és Al Gore

Aki a Harvardon végez, jó eséllyel megismer néhány politikust. Jones és Gore egy évig voltak szobatársak a kollégiumban.

 

Forrás: celebbuz.com

 

 

Tags: