LOADING

Type to search

Ez+az Főoldal

7 inspiráló idézet Adele-től, amit érdemes elolvasni!

Share

Az énekesnő, aki húsz évvel ezelőtt nem lehetett volna sztár. A tökéletes bábuk világában egy üdítő (és őszinte) hang, akit nem érdekelnek a külsőségek! Szeretnénk még több ilyet!

Saját bevallása szerint is néha túl sokat beszél, túl sokat érez. Szerencsére erről remek dalok is születnek. Íme az énekesnő „gyöngyszemei”, amelyeket nem árt nekünk is megjegyezni!

[message type=”success|error|info|notice”]„Természetesen nekem is vannak bizonytalanságaim, de nem töltök időt olyanokkal, akik erre rá is mutatnak.”[/message]

„Az én zeném nem a szemnek, hanem a fülnek készül.”

„Szeretem, ha elkészítik a sminkem és a frizurám, de nem fogok azért lefogyni, mert valaki azt mondja. Azért írok dalokat mert zenész vagyok, nem pedig azért, hogy a Playboy címlapjára kerüljek…”

 

[message type=”success|error|info|notice”]

„Az emberek sokat foglalkoznak a súlyommal, de nem fogyókúrázom azért, mert másoknak nem tetszik ahogy kinézek.”

[/message]

„Nekem nagy személyiségem van. Amikor belépek egy szobába az nagy, és hangos belépő!”

„Soha nem voltam bizonytalan abban, hogy mit akarok kezdeni magammal. Anyukám azt mondta, hogy a magam kedvére tegyek meg dolgokat, ne másokéra.”

„Amíg nem kész és nem jó, nem lesznek új dalok!”

„Amikor már gyereked van fontossági sorrendet kell felállítanod, hogy min stresszelsz, és min nem…”

Amit azonban a legjobban imádunk benne (a zenéjén kívül), hogy nagyon jó humorérzéke van! Láttad már a videót, amikor elmegy egy “Adele Hasonmásverseny”-re? Zseniális! (És egy kicsit sírtunk is rajta…)

Tags:

You Might also Like