LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Lakom

Őszi megújulás: vásárolj magadnak és a gyereknek is!

Share

Légy őszinte, mióta mami vagy kevesebbet költesz magadra, és többet a kis utód(ok)ra. Mi viszont találtunk egy olyan helyet, ahol a kettőt egyben elintézheted, minőségi darabokra tehetsz szert, és a pénztárcád sem bánja majd!

Az őszi megújulás keretében az jutott eszünkbe, hogy milyen jó lenne a lakást is felfrissíteni. Természetesen ne ess neki a falfestésnek (hacsak nem akarsz) azonnal, hiszen rengeteg apró dolog beszerezhető, amivel csinosabbá válik a lakás.

Gyakorlott anyák is járnak úgy néha, hogy egyszer csak beköszönt az ősz. Bevalljuk őszintén, hogy nálunk itt a szerkesztőségben múlt héten arról folyt a csevej, hogy most akkor milyen sapka kell a családnak, hogy honnan vegyünk nagyon gyorsan kendőt, sálat, kalapot, kis kesztyűt, lábmelegítőt. Az ősz nem vár, nincs mese shoppingolni kell!

Már korábban is írtuk, hogy a Csipkelengye háza táján érdemes körülnézni. Ha szeretnél egy kicsit más, egy kicsit jobb, egy kicsit egyedibb, minőségi darabokat a lakásba, akkor ez a te márkád!

Ha pedig Vácon jársz mindenképpen menj el a Kalmárok Udvarába, (Március 15.tér 8.) és látogasd meg a Csipkelengye Boltot, ahol a Peggy Baby termékeit is beszerezheted!

 

Hoztunk néhány fotót, hogy ne legyenek kétségeid, a legjobb helyet javasoljuk neked!

Az üzletben Peggy Baby pihe-puha gyerekholmijait is megvásárolhatjátok! Azt tudjátok, hogy már készen van az őszi kollekció?

Ha viszont nem vagytok olyan szerencsések, hogy közel van a váci bolt akkor sincs baj, hiszen mindkét cég portékáit megtaláljátok a webshopban is! Itt: Peggy Baby és Csipkelengye.

JÓ vásárlást, jó lakás felújítást!

A Csipkelengye termékeit már a Good Stuff Boxban is megvásárohatod!

gsbox_banner

Tags:

You Might also Like