LOADING

Type to search

Főoldal Kipróbáltuk

Masszázsgyertya – az újdonság, amit idén ki kell próbálnod!

Share

Bátran írtuk le ezt a címet, hiszen a Barilent masszázsgyertyákat olyan jó szívvel ajánljuk, amilyennel csak lehet! Akkor se aggódj, ha eddig nem tudtad mi ez! Hideg esték elmaradhatatlan kelléke!

Talán kezdjük azzal, ami legelőször eszünkbe jut ha meghalljuk a két szót: masszázs és gyertya. Hogy mi?! Nem égeti össze a bőröm? “Nem bizony! – válaszolta a kérdésünkre Ékes Barbara, a Barilent megálmodója, és készítője – Ez a gyertya lázas testhőmérsékleten olvad, tehát 38-39 fokon. Nem égeti a bőröd, viszont nagyon kellemes meleg a tapintása, amivel olvadás után már lehet dolgozni.”

Konkrétan masszázsolni. Itt most kéretik elképzelni egy kellemes meleg szobát, az illóolajok finom keveredését a levegőben, és a masszázsgyertya finom összetevőinek érzetét a bőrön.

Sajnos nem kevés (bizony nem!) azoknak az estéknek a száma, amikor úgy érünk haza, úgy zárjuk a napot, hogy elegünk van mindenből. Ilyen estékre bátran ajánljuk ezt a gyertyát. A Barilent több illatban készül, válogathatsz! Energetizáló, frissítő, harmonizáló, relaxáló, stresszoldó, vitalizáló variációkban lehet a tiéd, vagy ajándékozhatod valakinek, akivel szeretnél valami nagyon jót tenni. Valamennyi gyertyában értékes illóolajokat találsz!

“Ugyanakkor – mesél tovább Barbi – annak ellenére, hogy tartalmaznak olyan illóolajokat, melyeket gyakran használnak aromaterápia során, a masszázsgyertyáim mégis inkább akkor érik el a legjobb hatást, ha masszázsolajként vagy testápolóként használod őket, így ápolják és táplálják a bőröd. Ha aromaterápiás gyertyaként szeretnéd használni, és emiatt hosszabb ideig (akár 1 óráig) égeted, a masszázsgyertya  alapanyagai sérülhetnek és  emiatt többet nem lesz masszázsolajként vagy hidratáló testápolóként használható.”

Szóval akkor hogyan is használjuk?

Gyújtsd meg.
Nagyjából 10-15 perccel használat előtt gyújts meg a gyertyát, és élvezd a felszabaduló illatokat.

Olvaszd fel.
Hagyd olvadni a viaszt, míg a bőrápoló olajok apró medencét formálnak belőle.
Figyelj rá, hogy első alkalommal addig égjen a kanóc, míg az olvadék szinte eléri a tégely szélét (kb. 20 perc). Ezzel elősegítheted, hogy a további használat során a láng teljes felületen olvassza meg a viaszt, ne csupán egy “alagutat fúrjon”.

Fújd el.
Használat előtt mindenképpen fújd el a lángot, és várjál pár másodpercet.

Masszírozd be.
A képződött olvadékot öntsd a tenyeredbe, vagy közvetlenül a kívánt bőrfelületre, és masszírozd be. És ha véletlenül olyan helyen vagy, ahol nem tudod meggyújtani, nyugodtan nyújl bele az ujjaddal egy kis adagért és finoman dörzsöld be a bőrödbe.

Óhatatlanul először a romantikus esték kellékeként sejlik fel a masszázsgyertya, és ezzel nincs is semmi baj. Ha azonban csak magadnak akarod az is teljesen rendben van…

Őszintén szólva mi itt a szerkesztőségben egyet-egyet csippentünk belőle, ha jön a stressz hullám, és a homlokunkat masszírozzuk vele…

Néhány szó még az összetevőkről, mert nem mindegy mit kensz magadra!

“A Barilent masszázsgyertya natúrkozmetikum, tartalmaz szójaviaszt, kókuszolajat, jojobaolajat, shea vajat és illóolajokat. Igyekszem az összes Barilent masszázsgyertyát a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és annyira természetesen készíteni, amennyire csak lehet. Abban is hiszek, hogy fontos a felhasználókat edukálni, hogy a címkén olvasható “zsargon” valójában mit is jelent. ”

Igen, mi is ebben hiszünk!

Olvass még többet a masszázsgyertyáról ITT.

Ezt pedig muszáj volt ide raknunk, mert van benne gyertya, és van benne Sting. És nagyon vicces!

https://www.youtube.com/watch?v=M4lXmISdP7c

Tudtad, hogy a Barilent gyertyákat is belepakolhatod a Good Stuff Boxba? Négy termék 7990 forintért! Spórolj több ezer forintot!

gsbox_banner

Olvasd el ezt is: Öt tehermentesítő tipp anyáknak! 

Tags:

You Might also Like