LOADING

Type to search

Ajánlom

Mi az a Good Stuff Box és hogyan működik? Tényleg csak 6990 forint? Igen!

Share

A legfontosabb, hogy bármilyen négy terméket belerakhatsz a kínálatból, csak 6990 forintot kell fizetned érte. Az egész dobozért csak 6990 forintot? Bizony! Szeretnél egyet? Akkor olvass tovább!

A Good Stuff webshopban ugyanis nincs ára a termékeknek. A doboznak viszont van, 6990 – forintba kerül, és négy, bármilyen portékát bele rakhatsz, amit a shopban megtalálsz!

Vigyázz, a készlet folyamatosan változik. Lehet, hogy amit reggel kinéztél magadnak, este már nincs a shopban, mert valaki más is szemet vetett rá!

Valamennyi termék leírásánál megtalálod a kiszereléseket, de ha jól megnézed láthatod, hogy nem termékmintákkal, hanem teljes kiszerelésű, csomagolású szuper fincsi kozmetikumokkal, lakásdekorral, baba holmival dolgozunk.

Bármilyen négy terméket választhatsz a shopból, ha szemfüles vagy, akár 15-20 ezer forint értéket is berakhatsz a dobozodba!

Válogass a Goodstuff shop oldalán itt: www.goodstuff.hu/uzlet

Hogy ezután mi történik?

Becsomagoljuk és a futár házhoz viszi neked, a rendelésben megadott címre. Rendeléstől számított 3-5 munkanapot kell már csak várnod.

Ha a futár megjött, fizess neki 5990 forintot, aztán élvezd a bontogatást!

Kedvet kaptál a vásárláshoz?

Irány a shop: www.goodstuff.hu/uzlet

Szeretnéd, ha a te terméked is benne lenne a Good Stuff Boxban? Van egy jó ajánlatunk neked!

Írj nekünk, és máris küldjük: goodstuffmagazin@gmail.com

Mi nagyon büszkék vagyunk egyedi konstrukciónkra, és reméljük, hogy sok örömet szerzünk neked a spórolással és az ajándékokkal!

Olvass minket továbbra is, mert csupa JÓ dolgot mutatunk neked!

Üdvözlettel,

Hidasi Judit főszerkesztő, és a Good Stuff szerkesztősége

(Utóirat: ha a shopra kattintasz egy oldalsó widgetet láthatsz, amelyben tévesen szerepel a doboz ára, ezért elnézést kérünk, javítjuk, amint tudjuk! Sajnos magába a honlapba van beépítve, nehéz cserélni, de már dolgozunk rajta!)

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1