LOADING

Type to search

Ajánlom Főoldal Szépítkezem

Friss! Kozmetikumok – kipróbálva!

Share

Előre is elnézést a lelkesedésért, de muszáj volt…

Főszerkesztőként viszonylag sok termék fut át  kezem alatt, nem is mindegyiket próbálom ki, a Friss! esetében azonban már nem volt “szűz” a terület, hiszen a Pici Piacon már korábban találkoztam Springer Eszterrel (a Friss! kitalálója és készítője egy személyben) és jó néhány portékát megillatoztam.

Akkor egy szuper, energetizáló Chai Tusfürdővel tértem haza, ami nem csak meglepő (isteni!) illata miatt nagy kedvenc, hanem színe miatt is. Különleges és natúr termék, a gyerekkel is bátran merem használni…

dsc_0104-2-2304x1536

Aki nem szereti az erős, karakteres illatokat ne válassza ezt, mert reggel, szinte kávé helyett is ébresztő. Mi tagadás, imádom, és már most látom, hogy az ünnepek alatt fog elfogyni és akkor bajban leszek.

Ilyen felütés után nagyon bátran vágtam neki a további kozmetikumok tesztelésének, és boldogan mondhatom: idén szinte nem volt a kezemben, kádamban, olyan kozmetikum, ami magyar műhelyből került ki, és csalódást okozott volna.

[message type=”success|error|info|notice”]Úgy gondolom, hogy lassan de biztosan átveszi a monstre cégek helyét a kis, manufakturális gyártás, amiben több szakértelem, és sokkal több szív van.[/message]

A Friss! is ilyen.

Nem akarja túl bonyolítani, nem akarja túl lihegni a dolgot: egyszerűen egy ápoló kozmetikum család, ötletes kivitelezésben, szuper anyagokkal.

friss_telikiadas-2304x1305

A téli kollekció dizájnját már csak azért is kedvelem, mert viszonylag ritkán fordul elő, hogy női kozmetikumoknál sötétkék az üveg, pedig nagyon elegáns!

Két kedvencem van a listáról, az egyik a Téli Álom testápoló olaj. A napi szintű lapzárta őrület miatt én bevallom a kezemre fújkálom, mert a benne lévő illóolaj keveréknek köszönhetően nagyon jól ellazít.

 

Szeretem a terápiás illatokat, ez a csomagolás pedig praktikus, könnyen kezelhető – egyszóval szerkesztőség barát! Vaníliát is tartalmaz, amitől mindig jó kedvem lesz… mit csináljunk…

A másik nagy kedvencet már egy családtagom majdnem lenyúlta, de nem hagytam! Ez a Hókirálynő testvaj. Éhesebb estéimen majdnem ráharaptam a csodás habkrémes vajra, ami jázmin illattal készül, shea vajas, és csodát tesz a bőrrel.

Nekem szerencsére télen sem száraz a bőröm, így csak egy tapasztalást tudok mesélni: a fürdés után bekrémezett karom még másnap is puha, és kellemes tapintású.

Tessék kipróbálni, igazi kincs, és a limitált széria különösen mesés!

gsbox_banner

 

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like