LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

ZADOR – amiben bátran bízhatsz!

Share

Egy egész bejegyzést szeretnénk szentelni a Zador szappanjainak… mert van még idő karácsonyig.

Ha valaki luxus terméket (tényleg) kínál és készít, akkor valahogy így érdemes. Illetve CSAK így érdemes.  Ma reggel vettem át a futártól a saját Zador csomagomat, és őszintén mondom: El voltam képedve! Így, nagy betűvel, és csupa felkiáltójellel!

A fekete doboz, a csomagolás és úgy egyébként az egész olyan, hogy is mondjam, guszta. (Ezt apukám mondta mindig, amikor valami olyanra keresett szót, ami elegáns volt, ugyanakkor kicsit zsiványosan menő, és összekacsintós.)

Guszta, a szó legjobb értelmében.

Az illat elképesztő, és a csomagoláson nem tudok túllépni.

giftbox2

De inkább beszéljenek a fotók, amelyek ebben az esetben egyáltalán nem hazudnak, a Zador szappanok csodásak, küllemben és belbecsben egyaránt. Karácsonyi ajándéknak, hölgyeknek, uraknak tökéletes!

zador-nagy_21

zador-identity-11

www.zador.com 

gsbox_banner

 

Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1